Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

castor 

všechny recenze uživatele

Prosím, příště raději něco alespoň kapánek svázaného s realitou. Křečovitě se snažíme být cool, super, príííma, jenže na žádné velké bavení to není. Když někdo prezentuje gore mordy a prokládá to sterilní zábavou, fungovat to nemůže. Tedy pokud to netrvá třeba jen třicet minut a nehraje si to na regulérní celovečerák. McG je rutinér, který si pro velké projekty zavřel dveře, selhává v tempu, nápadech, atmosféře, zvratech. Trhlé postavy ještě jaro nedělají. Prostě mě to neoslovilo, ač je mi jasné, že svou základnu fandů to mít bude. Malý loser má chůvu, ta je zatraceně sexy, báječně si rozumí, páč je to jeho vysněná budoucí nastávající. Jednou prubne, co se děje v noci, když usne a blonďatá chůva je pořád v domě. Pochopitelně nic poklidného, jenže tvůrci nikdy vyloženě neděsí ani vyloženě nerozesmějí. A to je problém. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Podle filozofa Immanuela Kanta je hloupost nedostatkem soudnosti a já se s jeho závěry naprosto ztotožňuji. Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že se režisér McG pustil na tenký hororový led, ačkoliv jeho znalosti hororové teorie dle všeho začínají a současně i končí u pojmu gore? Jakožto zdejší hororový expert logicky očekávám, že ve mně snímek vyvolá pocit strachu, děsu či alespoň napětí, avšak projekce "hororu" Babysitter mi navodila pouze neblahé tušení porouchaného přehrávače, jenž mně ze záhadných důvodů ustavičně načítá jakousi prcičkovskou obludnost z produkce MTV. Teprve ve třicáté minutě se režisér konečně začne dožadovat hororové pozornosti, ale jeho krvavý deštík nedopadne na úrodnou půdu. Scénáristicky tupý a atmosfericky neplodný Babysitter osloví leda tak místní hororový dorost. Odpad. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Šialené scény sú pri hororových komédiách povolené a viac než vítané, McG to však s nimi neraz potiahol na úroveň trápnosti. Pokiaľ sa ti podobný námet pozdával, ale s The Babysitter si nebol rovnako ako ja spokojný, určite odporúčam Better Watch Out z roku 2016, ktorý je podľa môjho názoru kvalitnejšou krvavou poctou klasike menom Sám Doma. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nic mě na této sračce nezaujalo. Náhodně jsem si to vybral a následně jsem trpce litoval. Ty vole takovej velkej smrad, který musí mít chůvu, jo? Napřed jsem myslel, že se na ní učí souložit, ale co následovalo poté, to jsem se málem posral smíchy. Prý horor? Hmmm, hlavně, že se furt nadává na duchařiny typu Insidious apod. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady klobouček. McG nachystal zábavnou hororovou komedii, u které jsem se konečně cítil tak, jako když jsem před mnoha a mnoha lety viděl Soumrak mrtvých. Atmosféra parádní, střih geniální, jen s tou pátou hvězdičkou to nevyšlo. Na můj vkus tu je použito zatraceně málo hudby. Stylové je to vlastně akorát na konci při souznění scény a Queenů. S hudbou se ale dalo vyhrát daleko více. Námět ale skvělej a musím říct, že Samara Weaving si umí vybírat filmy. Tohle je filmařskej úlet jak se patří, kterej si střílí ze všech vyvražďovacích hororů a dělá to s vervou sobě vlastní. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)
  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama