Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost. A dostal jsem blbost. Ale v dobrém slova smyslu. Žádný horor, ale nahláškovaný gore slasher. Je to vtipné, správně dementní, nepřekračuje to hranici vkusu co se brutality týče, ale i tak to má drive, o kterém by si mohly podobné žánrovky jenom nechat zdát a prostě to upřímně baví. Prostě takový Rkový Sám doma. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to sice eklektický vyvrhel všech možných stylistických postupů a klišé, ale je to zároveň tak neodolatelně bizarní, zábavné a kreativní, že se mi to nakonec docela líbilo. Pár scén je vyloženě dementních a honba za stylovostí občas dělá z filmu parodii i v momentech, kdy bychom se měli alespoň trochu bát, ale některé formální hrátky naopak pobavily (mezititulky) a scénář ve druhé "slasher-exploitation-home invasion" polovině obstojně zužitkovává motivy načrtnuté v úvodu (přičemž je vtipný obrácením rolí, kdy klaďas postupně morduje záporáky). Být to více verbálně vtipné a kreativnější ve vytváření napětí či způsobech úmrtí, byl bych vlastně hodně spokojenej - takhle se mi nejvíce vzpomínek na film přesune do třetí mužské hemisféry mezi nohama a budou se týkat Samary Weaving, kterou mít za chůvičku, tak si rychle rozmyslím, jestli je opravdu nejlepší trávit večery v hospodském zařízení. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Šialené scény sú pri hororových komédiách povolené a viac než vítané, McG to však s nimi neraz potiahol na úroveň trápnosti. Pokiaľ sa ti podobný námet pozdával, ale s The Babysitter si nebol rovnako ako ja spokojný, určite odporúčam Better Watch Out z roku 2016, ktorý je podľa môjho názoru kvalitnejšou krvavou poctou klasike menom Sám Doma. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá šílenost která kašle na jakoukoliv logiku, za to servíruje porci té nejupřímnější zábavy, akce a krve. Takhle nějak mělo vypadat Better Watch Out. McG je moderní videoklipař a podle mě natočil jednoznačně svůj nejlepší film. Úderná a jednoduchá zábava, u které jsem se s mladou hodinu a půl bavil a nahlas se smál. Splnilo účel dokonale. Víc takových filmů bych prosil.75%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama