Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to sice eklektický vyvrhel všech možných stylistických postupů a klišé, ale je to zároveň tak neodolatelně bizarní, zábavné a kreativní, že se mi to nakonec docela líbilo. Pár scén je vyloženě dementních a honba za stylovostí občas dělá z filmu parodii i v momentech, kdy bychom se měli alespoň trochu bát, ale některé formální hrátky naopak pobavily (mezititulky) a scénář ve druhé "slasher-exploitation-home invasion" polovině obstojně zužitkovává motivy načrtnuté v úvodu (přičemž je vtipný obrácením rolí, kdy klaďas postupně morduje záporáky). Být to více verbálně vtipné a kreativnější ve vytváření napětí či způsobech úmrtí, byl bych vlastně hodně spokojenej - takhle se mi nejvíce vzpomínek na film přesune do třetí mužské hemisféry mezi nohama a budou se týkat Samary Weaving, kterou mít za chůvičku, tak si rychle rozmyslím, jestli je opravdu nejlepší trávit večery v hospodském zařízení. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tučné guilty pleasure. Stačila by k tomu modelka spodného prádla Samara Weaving (je to Hugova neter), ktorá vyzerá ako kombinácia Emmy Stone a Jillian Janson. Film samotný sa až kŕčovito snaží byť cooool, ale je pravda, že od okamihu použitia dvoch nožov sa strhne poriadna divočina plná cheesy hlášok, stupídnych gagov a monumentálnych gejzírov krvi. Niečo vo mne sa tomu vzpieralo, no podľahol som a kráľovsky sa bavil. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Milej Buddho já se asi zamilovala. Bee v podání megašukézní Samary je žhavá tak až se bojím, že bych si o její číču opařila jazyk, každopádně za pokus by to stálo. Navíc má krásnou, milou a vtipnou povahu. Hned bych s ní vrážela nože do makovic odpornejch paniců, střílela brokovnicí hlavy debilním roztleskávačkám a pomocí satanský bible si plnila svá přání. Ééééé teda....zlá holka to je. Potřebovala by potrestat ! Třeba na holou....kurva chci taky pohlídat !! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady klobouček. McG nachystal zábavnou hororovou komedii, u které jsem se konečně cítil tak, jako když jsem před mnoha a mnoha lety viděl Soumrak mrtvých. Atmosféra parádní, střih geniální, jen s tou pátou hvězdičkou to nevyšlo. Na můj vkus tu je použito zatraceně málo hudby. Stylové je to vlastně akorát na konci při souznění scény a Queenů. S hudbou se ale dalo vyhrát daleko více. Námět ale skvělej a musím říct, že Samara Weaving si umí vybírat filmy. Tohle je filmařskej úlet jak se patří, kterej si střílí ze všech vyvražďovacích hororů a dělá to s vervou sobě vlastní. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Šunka a vajcia" to síce nepochopil/a, v hlave nezaradil/a, no presne takto mohol, a hlavne mal vyzerať, "Better Watch Out", ktorý v porovnaní s týmto, napriek lepšiemu nápadu v podobe "miernej" kopírky "Home Alone", vďaka potláčaniu násilia a vizualizácii gore, akosi ťahá za kratší koniec. Ja osobne som sa bavil. Je to dostatočne vtipné, krvavé, úplne jebnuté a idiotské, no presne takto má vyzerať "dokonale" spracovaný hororový subžáner zvaný "splater", ktorý sa skrátka neberie nijak vážne. A presne takto by ho mal vnímať aj samotný divák. Tu ide o krv, zábavu a hlúpotu v plnej (americkej) kráse, nie o rozlúštenie hádanky v podobe matematickej rovnice ako v "Dobrom Will-ovi". ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama