Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Morelův film až je s podivem, že po tří leté pauze přišel s naprosto tuctovým béčkem, které jakoby vypadlo z 90. let. Jennifer Garner je naštěstí sexy a je celý film pěkně nasraná, takže sledovat jí 102 minut vůbec nebolí, po akční stránce však není moc oč stát a příběhově se jede dle zajeté šablony. Nenudil jsem se, ale to je na Morela málo. 60% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera stráveného na pouti ji před očima zabili dítě a manžela a sama byla ráda, že nečekaný útok přežila. A to neměli dělat. S vervou sobě vlastní se vydá na cestu pomsty, při které nezůstane nit suchá. Jennifer Garnier v roli akční hrdinky, která nám už své dovednodnosti ukázala hlavně v televizním seriálu 'Alias’. Snímek se drží standardu námětu o mstě, což by mohl třeba i takový Steven Seagal odkývnout. Akční hrdinové? Ale kdeže. Ani ženy nejsou žádná ořezávátka a nepotřebují k tomu ani mohutnou hmotu svalů. Šablona příběhu je tedy očekávaně tradiční, ale i tak se tvůrci snažili děj rozvíjet tak, aby si divák nebyl zcela jistý svou předvídavostí. Zajímavostí je, že se v podstatě převzal námět s klasiky Charlese Bronsona 'Přání smrti’. Stejně jako jeho Paul Jersey, se i zde Riley North stane středem mediálního zájmu a podpory veřejnosti. Takže to klidně můžeme brát i jako vzdálenou ženskou verzi 'Přání smrti’ A nezbývá už nic jiného, než si striktně rýpnout do Bruce Willise v remaku 'Přání smrti’, který si může z ostudy ušít kabát. Jennifer Garner si ho tímto hravě strčila do kapsy. Drsné, temné a nekompromisní akční drama, zapadající do série snímků o pomstě za úkladnou vraždu rodiny, tentokrát s ženskou hrdinkou, která se s chlapy v ničem nezadá. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co ten konec, Pierre? To pripominalo dva kluky v elevech, co si furt prihravaj, protoze se oba bojej zakoceni. Tvrda prda pod viko a je to, ne? Zeru charaktery hrdinu typu Riley a zeru postavy holek typu Jennifer, akorat me teda vzdycky trochu rusi pozornost, kdyz musim neustale premyslet nad tim, jestli by tu Superzenu dokazal slozit aspon pohled na rocenku naseho Parlamentu... P.S. Vyborna muzika. (Vancouver, Kanada) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pierre Morel akciu s drsnými hrdinami vie (Taken, Gunman) a tu ostáva znova vo svojom žánri, no tento krát tu nakopáva prdel ženský hrdina. Konkrétne Jennifer Garner. Musím priznať, že jej to celkom sedí (aj v Daredevilovi jej to seklo) takže som nemal problém vydať sa spolu s ňou a sledovať najklasickejší akčný príbeh o pomste. Stručne a jasne, dobrá akcia fajn jednohúbka. 70% - 3* ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama