Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jediný důvod, proč jsem dal filmu šanci, je Jamie Foxx. Trailer mě docela zaujal, ale čekal jsem obyčejné béčko se strnulou akcí a nepřekvapivou odfláknutou režií. Jenomže, Sleepless má střídmých 90 minut, ani chvilku nenudí a až do konce nepřestává překvapovat jedním neuvěřitelným masakrem a efektivními přestřelkami. Přímo se vybízí srovnání s Johnem Wickem...a já se u tohodle kousku bavil víc a hlavně kvůli absenci příběhové vaty. Foxx v akční poloze nemá problém a jelikož, nebo možná právě proto, je od určitého momentu ověnčen handicapem, v bitkách tělo na tělo si to neskutečně dává a pokud ne, tak si pomůže nějakým netradičním způsobem (scéna v kuchyni se sekáčky TOP) a pokud náhodou není k sehnání, objeví se obrovitý David Harbour (ten chlap je prostě všude). Akce sice není tak přehledně snímaná nejlepšími choreografy v Hollywoodu jako právě Wick, ovšem působí přirozeněji a na menším prostoru se rozhodně je na co koukat. Doufám, že bude dvojka, jelikož k tomu příběh směřoval, i bez té finální scény..i když to sakra vydělalo takový drobný! Obrovská škoda, že to v Americe odepsali předem jako já a k nám to nakonec vůbec nešlo...9/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama