Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar si pustil v telce Miami Vice, Kingdom a pár dílů CSI, načež natočil tohle nudné, nenápadité a k uzoufání blbé béčko a prezentuje ho jako akční jízdu nočním Las Vegas, kde Jamie Foxx nosí podobné tričko a placku jako když byl parťák Collina Farrela, přičemž ho nezapomněli velmi podobně nafotit na postery, aby to přilákalo hodně fandů. Navíc expozice scény v baru ve stylu úvodní scény z Mannova spektáklu je jednoznačná, leč postrádající digi cam poetiku a cit pro tvrdou a nekompromisní realističnost. Pro fandy urážka. Nebýt zajímavého ansámblu a krátké stopáže, tak je to nekoukatelné. Nechápu, jak takhle schématicky zastaralý a okopčený film může s áčkovými herci vzniknout v roce 2017 a jít do kin. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To indický sem neviděl (vlastně žádnej indickej film doteď), francouzský byl průměr, a na americkou verzi mě nalákal Foxx. Film mě hodně překvapil ,v poslední době sem naladěnej na podobně schématicky zastaralý a okopčený filmy. Děj si neodpočine, akce je dost, nesmysly v ději jsou taky, prostě béčko který mě bavilo jak svině. Chudák,koho tohle neba. 80%. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je ve filmu několik nelogickejch věcí (třeba že zaměstnanec kasina pomáhá člověku, kterej okradl jeho šéfa a ještě mu vrátí hodinky), když pominu, že Foxxova čokoláda, která má zásnubní prsten od jinýho a ve finále vlítne jako zdravotní sestra do garáže a chladnokrevně odpráskne jednoho z padouchů, když pominu očekávanej happy end, kdy se ze zkorumpovanýho poldy stane neúplatnej polda a milující otec rodiny a když pominu mou neoblíbenou zápletku, kdy otec zachraňuje syna, tak musím uznat, že to má od začátku do konce spád a dost dobrý tempo a že jsem se nenudil. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx hraje policistu, kterému po nepodařené obíračce unesou syna a může tak začít thriller plný zvratů. Filmu napomáhá povedený casting, režisér se snaží pracovat s postavami a trošku zamrzí, že akce nemá větší šťávu. Přitom se tvůrci snaží děj pořád pestře zamotávat, byť někdy nesmyslně, neustále se něco děje a napětí se daří udržovat. Překvapilo mě, jak zručně se podařilo Hru o všechno natočit a vzhledem k rozpočtu vypadá nadprůměrně. Chtělo to mít jen větší koule a drsnější akci.......6/10 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama