Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Spojení Jamie Foxx a opravdu dost drsná krimi ? Toto se už jednou ujmulo v Miami Vice, na které jsem si ihned vzpomněl po tom, co jsem viděl úvodní plakát k tomuto filmu. Baran Bo Odar byl pro mě doposud velkou neznámou, ale teď mi teda ukázal, že v něm něco je. Sleepless mě překvapilo svým tahem na bránu, všechno pěkně odsýpalo bez nějakých zbytečnějších momentů. Jamie Foxx byl trefou do černého, jeho zakaboněná tvář (v zásadě se tak tvářili ale všichni herci) mi na takového typu policisty sedělo. Ve vedlejší roli bych chtěl pochválit i Harboura, který mi přišel po celou dobu sympatický, ačkoliv to nebyl žádný beránek. Jak tady všichni už asi posté omílají, tak scénář určitě nebyl z kategorie těch nejkvalitnějších, ale že by byl až tak tragický ? S tím nemohu souhlasit. Pár nelogických momentů bych našel, ale nic, co by mě nějak více vyvedlo z míry. Bitky jsou fakt drsné, naturalistické, opravdu takové, jaké bych si představoval v každém akčním filmu. Děj sice probíhal pouze v kasině nebo kolem něj, ale mě to přišlo jako dobrý nápad. Závěrečná sekvence v garážích byla skvělá stejně jako ta následující v autě. Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale já bych dvojku prostě a jednoduše chtěl. Potenciál stát se nadprůměrnou sérií to má. Za mě dávám 81 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za rádoby šokující zvrat,jinak je ale Sleepless neuvěřitelná nuda,která by se díky pár scénám možná dala zkousnout,ale to by to nesmělo být tak strašně moc hloupé,postavy by se nesměli chovat tak děsně nelogicky a nemělo by to vypadat tak zoufale lacině.Ani jsem nevěděl,že jde o remake něčeho,ale věřím,že originál bude tak asi 100x lepší...20% ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Presne opačne. Je tu čistých scén hlavne bitka muž proti mužovi je fajn snímaná s odstupom, príliš to nie je gigantické a aj keď zamotané, podobné veci mali aj iné prvotriedne drogové filmy. Nevyrovnané tempo, niekedy abnormálne nelogické chovanie postáv (hlavne polišov) spôsobujú, že aj tá nízka minutáž sa miestami vlečie. Nepomáha tomu ani zapojenie mamičky, ktorá tam ide úúúplne zbytočne. Možno čerešničkou na torte je fakt, že ak krvácate tak ukradnete bielu košeľu. Facepalm ako sviňa. Aby sa len nekritizovalo, streľba je takmer presná, krvavé tiež, výborný je hudobný motív a podmaz. Rovnako absentuje humor. Obsadenie je celkom fajn a byť to v rukách šikovnejšieho režiséra (Mann, Fuqua, Hillcoat) bolo by to luxusnejšie. Takto zostal Luxus iba v názve kasína, kde sa všetko odohrá veľmi ľahko nad priemerom. A síce o každého je nemocnične postarané, no telefón od ocka za hviezdu nahor. Nič neskončilo a to je dobré. (videné 08.01.2019, BDrip) ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je ve filmu několik nelogickejch věcí (třeba že zaměstnanec kasina pomáhá člověku, kterej okradl jeho šéfa a ještě mu vrátí hodinky), když pominu, že Foxxova čokoláda, která má zásnubní prsten od jinýho a ve finále vlítne jako zdravotní sestra do garáže a chladnokrevně odpráskne jednoho z padouchů, když pominu očekávanej happy end, kdy se ze zkorumpovanýho poldy stane neúplatnej polda a milující otec rodiny a když pominu mou neoblíbenou zápletku, kdy otec zachraňuje syna, tak musím uznat, že to má od začátku do konce spád a dost dobrý tempo a že jsem se nenudil. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama