Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama