Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jediný důvod, proč jsem dal filmu šanci, je Jamie Foxx. Trailer mě docela zaujal, ale čekal jsem obyčejné béčko se strnulou akcí a nepřekvapivou odfláknutou režií. Jenomže, Sleepless má střídmých 90 minut, ani chvilku nenudí a až do konce nepřestává překvapovat jedním neuvěřitelným masakrem a efektivními přestřelkami. Přímo se vybízí srovnání s Johnem Wickem...a já se u tohodle kousku bavil víc a hlavně kvůli absenci příběhové vaty. Foxx v akční poloze nemá problém a jelikož, nebo možná právě proto, je od určitého momentu ověnčen handicapem, v bitkách tělo na tělo si to neskutečně dává a pokud ne, tak si pomůže nějakým netradičním způsobem (scéna v kuchyni se sekáčky TOP) a pokud náhodou není k sehnání, objeví se obrovitý David Harbour (ten chlap je prostě všude). Akce sice není tak přehledně snímaná nejlepšími choreografy v Hollywoodu jako právě Wick, ovšem působí přirozeněji a na menším prostoru se rozhodně je na co koukat. Doufám, že bude dvojka, jelikož k tomu příběh směřoval, i bez té finální scény..i když to sakra vydělalo takový drobný! Obrovská škoda, že to v Americe odepsali předem jako já a k nám to nakonec vůbec nešlo...9/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut tahle pokažená krádež a zamotaná rošáda s 25 kily kokainu (a skvělým obsazením!) drží nohu na plynu a byl jsem mile překvapen, jak v rámci žánru věrohodně eskaluje a thrillerově šlape, včetně výborných kontaktních rvaček. Bohužel v poslední třetině jí dochází dech a nelogičnosti v řešení situací se kupí. Za klišé z největších, kdy do přestřelky vyráží ochránit synáčka ustaraná maminka zdravotní sestra s pistolkou v ruce, nakonec tu čtvrtou hvězdičku seberu. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama