Reklama

Reklama

Nikdy to nevzdávej 3

  • USA Never Back Down 3 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Down! Určitě i pro to, že mě zastihl v rozpoložení symbiotickém s jeho nábojem a myšlenkou. Prostě ať je to v podstatě v každém směru klišovité, ohrané a nesofistikované, moje vnitřní "Já" takovýmhle kouskem jednoduše tankuje plnou! Imponuje mi postava Caseyho Walkera, která je ve svém "Vědomí", u sebe "Doma" nebo jakkoliv jinak to chcete nazvat. MJW natočil ´devadesátkový´ akční film a jeho bojová forma připomíná arzenál defenzivních i útočných prvků jihokorejského tanku K2 Black Panter! Potěšila účast JeeJa Yanin a Tonyho Jaa, jež předvedl nemalou komickou vložku :) Fighty velmi slušné, poměrně dost zpomalované, rukopis choreografa Stovalla znát je, i když třeba v Undisputed tlačí ještě víc na pilu. Tréninkové metody Caseyho, jeho myšlenkové postoje a vůbec celkové "nastavení" prostě impozantní. Kdykoliv si to dám znovu! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kto potrebuje vypnúť a pozrieť na niečo nenáročné, no pritom ale nie nudné, tak myslím, že tento snímok je dobrá voľba. Michael Jai White je výborným interpretom bojových umení na plátne, čo dokazuje aj v tomto prípade. Navyše ma pobavila aj postava "magora" Bragu, ktorý tu bol i keď hrozivý, no aj napriek tomu komický. Škoda, že ho tu bolo tak málo. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale na znamenitej druhej díl se to nechytá ani náhodou. Potíž je v tom, že se tady víc mluví než bojuje a i když jsem se na to těšil, tak přesně z toho jsem měl po neslaném, nemastném traileru obavy které se potvrdili. MJW tu působí opět spíš v roli mentora a i když tu má pár soubojů tak jsou všechny vesměs tréninkové a nejsou naostro mimo toho úvodního ze Smoorenburgem kde je, ale spomalovaček jak sraček na moje gusto až moc. Trochu škoda, protože jinak MJW ukazuje i v těch neostrých soubojích, že kdyby na to přišlo, tak pořád by seřezal všechny ostatní aktéry na jednu hromadu. Samozřejmě, že jinak se i nějaký další fighty najdou a ač na nich není nic výjimečného, tak svůj standart si drží, ale na moje gusto se film až moc zabývá děním kolem zde konaného turnaje a okecávání okolo, což však není moc podstatné když vezmete v potaz, že takových filmů už tu byl ranec. Takže vidět se to dá, ale žádný terno od toho nečekejte.55% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Nikdy zpátky, downe 3“ je sice opět přehlídkou panoptika rozličných agresivních mongoloidů, poloopic a pologramotných hovad, které měli rodiče ihned po potratu pro zachování globální humanity a bezpečnosti rozprodat na orgány, nicméně oproti Downům 1 a 2 registruji výrazné zlepšení. Otylý afrokatarista a budoucí hvězda hororového seriálu Walking Steroids - Míša Je Bílý! - se totiž tentokrát nesnaží být až tolik kůl, jen tak zesatandarma unyle nedělá kozama TA-BLE-TY a neválí tudo s náctiletými debily pro Tytrubko, nýbrž se mu překvapivě povedlo uplácat klasickou osmdesátkovou žánkládovku se všemi těmi tunami klišé a patosů, které jsme v dobách bůmu kung-fuj baletů tolik žravávali. V ní se dle nejlepších tradic tisíckrát omletého konstruktu uvolí naučit mimořádně nesympatického a nehereckého retarda, jak si neoblékat před vstupem do ringu diskosaténové trenky naruby a jak v sérii ukrutně zpomalených tlusťoších vesnických facek udolat ještě větší, nesympatičtější a dementnější hovado, než je on sám. A jak už to v těchto těžkých, filosoficko intelektuálních počinech bývá, musí Míša nakonec díky ukrutně sofistikovaným scenáristickým finesám, plných hamižnosti, zrady, proradnosti, intrik a mrzkých charakterů, dát tomu vymaštěnému prasoidovi na piču sám a získat tak nehynoucí obdiv celého fistingového klubíku a srdce tentokrát až obskurně ohyzdné čokoprincezny. Závěrem si dokonce přispěchá v minutovém štěku zavýt před kameru i samotný Antonín Já, aby nade vši pochybnost prokázal, že je nejen výtečné gumové dildo, ale také mimořádně vymatlaný velepičus. Takže, ač se jedná o film nesmírně komplikovaný, plný kandidátů na Hamleta, trousících kierkegaardovské monology, a Míšův jedinečný smrtící styl, nazývaný mistry Šaošulinu Nasraný tapír, spíše připomíná prasečí balet v bahně kombinovaný s kulturistickým homopózováním než bojové neumětelství, bylo to prostě tak nějak nostalgicky zvráceně zábavné, a to mají mazlíčci rádi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Esai Morales je dôkazom toho, že chlap starne do krásy. Pozrite si jeho fotky spred 30 rokov a dnes. Ešte aj Banderas sa môže skryť. Ale inak nemám rád násilné športy a väčšinou aj filmy o nich, najmä keď sú tam také vymleté hlavy ako Nathan Jones. A tiež vtedy, keď odchádza nejaká myšlienka, silný nosný príbeh, a celé sa to začína zvrhávať do bezduchého mlátenia. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Scéna v telocvični, v ktorej Cobra O'Conor (Eoin O'Brien) osloví Caseho Walkera (Michael Jai White) "What's up Mr Miyagi? Practicing your wax on - wax off?" je odkazom na scénu Karate Kid (1984), v ktorej Miyagi učil Daniela pohyby rúk tak, že mu dal navoskovať autá. (RigorMortis)

Reklama

Reklama