Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Všechny jednotky v blízkosti Wonderworldu, vyrazte okamžitě k záchranné akci. - AXEL!" Axel Foley (Eddie Murphy) potřetí! Je pravda, že navázat na úspěchy předchozích dílu není lehký oříšek. Ale i do třetice je Policajt v Beverly Hills sranda. Uznávám, že improvizací a hlášek je tu poskrovnu. A těžko si lze představit Foleyho bez nějaké té scény, kde se umí ze všeho hravě vykecat. Nicméně i trojka má něco do sebe. Má spád a o akční scény není nouze. PS: Taggart tam vážně chybí! (75 %) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí výlet do končin   Beverly Hills už není   taková sláva. Neoriginální   námět již způsobuje značnou   předvídavost, což ucelený filmový zážitek dosti kazí.  Jak se říká, opakovaný vtip   už není vtipem, a platí to i pro tento případ. Eddie Murphy se sice snaží seč   může, ale slabší scénář si mu překonat prostě nepovedlo. Na druhou stranu je i tak na co se dívat. Ano, ten správní drive předchozích dílů to sice nemá, ale filmový zážitek i tak přináší. A jako filmová reklama na zábavný park funguje ještě lépe. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům hodně slabej odvar. Murphy se sice snaží, ale s takovymhle scénářem prostě nemoh nadělat vůbec nic. Spolu s Taggartem chyběj hlášky, Axelova improvizace a svižnější režie, potažmo rychlejší tempo. S akcí se hodně šetří a navíc se nedá říct, že by byla nějak atraktivně natočená. Jako jedna z lokací ve výpravě by moh zábavní park fungovat, ale situovat do něj většinu děje mi přišlo dost ujetý. Určitě by to chtělo čtvrtej díl, kterej by zakončil celou sérii důstojnym způsobem, jenomže toho už se asi nedočkáme. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama