Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Axeli, máš snad pauzu na kafe? Dostaň toho hajzla, k sakru! Policajt v Beverly Hills potřetí. A znovu parádně. Po Martinu Brestovi a Tony Scottovi se tentokrát režie ujal další renomovaný tvůrce, stvořitel ztřeštěných komedií, jako Záměna či Cesta do Ameriky anebo hororu Americký vlkodlak v Londýně - John Landis. Jeho rukopis je znát, do filmu se vrátil humor (super je např. Serge a jeho Anihilator 2000), vyšetřování je zábavné, Murphy skvělý a Timothy Carhart je správně slizký záporák. Plus cameo George Lucase při fantasticky natočené akční scéně na kolotoči ve Wonderworldu. Můj druhý nejoblíbenější díl. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí výlet do končin   Beverly Hills už není   taková sláva. Neoriginální   námět již způsobuje značnou   předvídavost, což ucelený filmový zážitek dosti kazí.  Jak se říká, opakovaný vtip   už není vtipem, a platí to i pro tento případ. Eddie Murphy se sice snaží seč   může, ale slabší scénář si mu překonat prostě nepovedlo. Na druhou stranu je i tak na co se dívat. Ano, ten správní drive předchozích dílů to sice nemá, ale filmový zážitek i tak přináší. A jako filmová reklama na zábavný park funguje ještě lépe. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama