Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nevtipné, neakčné, scenáristicky uťahané, predvídateľné, neoriginálne a hlavne trápne. Nefunguje to absulútne nič. A to že sa to priživuje na dobrých postavách a robí z nich karikatúry je naozaj obludnosť. Prvé dva diely neboli žiadna sláva. Ale nestratili sa medzi kopou buddy filmov tak silne rezonujúcich celou fázou rokou 80 a 90. Toto je ale naozaj strašné. Dopozeral som to naozaj so sebazaprením. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Reklama

Rssa 

všechny recenze uživatele

Ufff...hrůza, ale oproti dnešnímu Murphymu pomalu veledílo. Jeden z nejpřeceňovanějších komiků a možná i původce dnešních ukecaných rádobyvtipných černošských komediantů si pomalu ale jistě kopal hrob, ztrácel sympatie a rozhodně se spouštěl do vod vlastních Segalovi, i když ten je aspoň legendou béčkových filmů. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelný, jak se na trojce podepsalo jméno režiséra. Už výběr lokace, kde se příběh odehrává nemohl být pitomější. Humoru je tady dost, ale toho typickýho pro Murphyho tady zase tolik není. Chtěl bych vědět, kdo toho kašpara na tu režisérskou židli posadil. Snad po tomhle připomenutí nepovedený trojky nebudu stejně zklamanej z netflixovský čtyřky. 50%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama