Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí výlet do končin   Beverly Hills už není   taková sláva. Neoriginální   námět již způsobuje značnou   předvídavost, což ucelený filmový zážitek dosti kazí.  Jak se říká, opakovaný vtip   už není vtipem, a platí to i pro tento případ. Eddie Murphy se sice snaží seč   může, ale slabší scénář si mu překonat prostě nepovedlo. Na druhou stranu je i tak na co se dívat. Ano, ten správní drive předchozích dílů to sice nemá, ale filmový zážitek i tak přináší. A jako filmová reklama na zábavný park funguje ještě lépe. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi pozerateľná nuda, ktorá sa vezie na úspešnosti prvých dvoch častí. Každopádne Alexove hlášky si držia úroveň, akcia pomerne slušná, no najväčším sklamaním zápletka a záverečné rozuzlenie, ktoré je predvídateľné už od desiatej minúty filmu. Zasmiať sa na tom ale dá a pokiaľ si v sebe prechovávate nostalgiu k tomuto ukecanému sympaťákovi, tak vás to určite neurazí. 60%. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofálny prepad, ktorý nemá skoro nič z predošlých dielov. Utlmený Murphy, minimum "ukecaných" scén, BEZ Harolda Faltermeyera (!!!), bez synťákov, bez humoru, bez všetkého. Navyše ultra-debilný dej s trápnymi "odhaleniami" a hlavne s nepochopiteľne dosadenou postavou Hectora Elizonda, ktorá je len prepísaná postava Johna Ashtona z predošlých dvoch dielov (s dopísaným jedným uvítacím dialógom). Ale mini rola Bronsona Pinchota je totálne bohovská. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po velmi vydařených předešlých dvou snímcích je toto jako rána pod pás. Téměř nic zde totiž nefunguje tak jak má, čemuž nepomáhají ani toporné herecké výkony či zoufalý scénář líně šustící papírem. Pomyslným posledním hřebíčkem do rakve je pak děsivě průhledný nosný příběh, u něhož by se dalo (i přes nepochopitelně olbřímí stopáž) vybudované napětí spočítat na prstech jedné ruky. Zaujme zde tedy jen onen zábavní park a několikeré hvězdné režisérské cameo. Škoda. (Netflix) „I wouldn't raid a church bingo game without SWAT!“ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama