Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

John Landis vytáhl Eddieho Murphyho na výsluní a v tomto případě je i u jeho prvních hereckých držkopádů. Trojka s lehkostí této sérii nevlastní zahazuje vše, co předešlé díly vybudovaly a směšný příběh dotahuje k diváckému posměchu i Landisovo pojetí, který nejdříve udělá pitomce z herců a následně podobnou nálepku pleskne na čelo i svým divákům. Jak jinak chápat mnohé téměř parodické hlášky, za hranici snesitelnosti přetaženou akci, nebo alespoň z mého objektivně kritického pohledu totálně odpudivý a po americku kýčovitý Wonder World. Fuj. Lobotomicky nevtipné. 20% ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odišiel producent Bruckeheimer, odišiel skladateľ Harold Faltermeyer, zostal len Eddie Murphy a zopár hereckých predstaviteľov. Tvorcovia chceli dať filmu dizajn 90. rokov, nepodarilo sa. Zopár slušných scén, ale ten osemdesiatkový drajv mu pristal viac. Okrem toho mal film toho roku dosť veľkú konkurenciu ( NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ, PRAVDIVÉ KLAMSTVÁ ) a tak totálne zapadol. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo jinak nebo nebylo pokracovani a nebo by to nemela byt komedie tak by se dalo uvazovat mezi 3-4 byly jedine dve mista kdy jsem se opravdu smal 1. kdyz se Axel schovaval za lavickou, a 2. kdyz se kryl ti zpusobem ze se jenom prikrcil. Axela mam rad ale proste musim dat za 2, ale lepsi 2 takove ty na hrane, rad bych dal 3 ale proste nemuzu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama