Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trojka určitě na předchozí neztrácí tolik, jak by se možná na první pohled zdálo. Vyrovnal to perfektní záporák a Axel méně kecá a víc dělá. Kecací scény totiž přišly do starších kousků, takže jestli jste měli rádi Axela právě proto, možná Vás trojka trochu zklame, ale je to stále Axel a mnoho neztratil (film). 60%=3/5 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nevtipné, neakčné, scenáristicky uťahané, predvídateľné, neoriginálne a hlavne trápne. Nefunguje to absulútne nič. A to že sa to priživuje na dobrých postavách a robí z nich karikatúry je naozaj obludnosť. Prvé dva diely neboli žiadna sláva. Ale nestratili sa medzi kopou buddy filmov tak silne rezonujúcich celou fázou rokou 80 a 90. Toto je ale naozaj strašné. Dopozeral som to naozaj so sebazaprením. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Strašně těžko se tomu filmu přichází na chuť a současně ho nedokážu úplně nemít rád. Je obecně známo, že Murphy ve své době projekt spíše sabotoval, zatížený řadou profesních neúspěchů a místo, aby jako Axel film energicky táhnul, tak schválně podehrával. A je to znát. Jde o jediný díl, ve kterém nemá Axel pověstné komediální výstupy, kterými by přehrával ostatní. Také zamrzí absence Johna Ashtona, ale Hector Elizondo byl více než slušnou náhradou. Prostředí zábavného parku z toho dělá tak trochu dětský film (hlavně v porovnání s drsnou Scottovou dvojkou, což je vidno hlavně na scéně, kdy Axel zachraňuje děti na ruském kole), ale zase jde o natolik unikátní kulisu, že ji nelze úplně zavrhnout. Kde Murphyho Axel nestíhá, tam naštěstí zkušený Landis alespoň dávkuje vtípky okolo, aby to celé trochu vyvážil. Není to úplně klasický Policajt v Beverly Hills, ale pořád má v sobě určitou komediální bezprostřednost, jakou osobně ve čtyřce postrádám. Plus tu alespoň funguje záporák a staří známí z předchozích filmů. Slabý díl? Ano. Ale ne vyloženě mizerný. 60 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého i zlého... Bohužel v tomto případě šálek trpělivosti a slitování nad černochem s neskutečně bílými zuby přetekl a tak se může smát na kazetě v regálu videopůjčovny. Naprostá a totální vymáčknutí všeho potenciálu, který nabízel policajt z BH a konec Axela Foleyho v Hollywoodu. Amen ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama