Reklama

Reklama

Eli

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalí rodiče přivedou jedenáctiletého chlapce stiženého vysilující nemocí na odlehlou kliniku, kde má podstoupit experimentální léčbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (198)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix se vytasil s příjemnou změnou, horory u něj tak často nezaznamenávám. Eli mě nalákal zejména na zajímavý příběh o nemocném chlapci, jenž ve mně vzbuzoval touhu zjistit víc a tím pádem tento film nutně vidět. Obsazení je taktéž nadmíru slušné, hlavní klučina Lili Taylor dokázal i v emocionálně vypjatých momentech předvést, že hrát rozhodně umí a ve filmu fakticky není jen pátým kolem u vozu. Nabídne to i pár slušných lekaček, bohužel se tyto situace drží ve střídmějších vodách, takže krvavých sekvencí se zde diváci nedočkají. I tak se ale najdou chvíle, které dokážou tak trochu vystřelit vaši tepovou frekvenci skrz střechu vašeho domu :D.........Jak se postupně film chýlil ke svému konci, tak spíše narůstal počet otázek, začalo se to slušně zamotávat a já jsem pomalu ale jistě ztrácel naději v nějaké vydařenější rozuzlení. Jenže pak TO přišlo !!! Konec, který jsem ani v koutku duše nepředpokládal, zamíchal kartami opravdu hodně, došlo i výměně žánrů. Hezky si to tvůrci na nás přichystali, to se jim musí nechat. Za mě dávám 78 % ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Mírná duchařina o nemocném chlapci, kdy napětí roste každých 10 minut, takhle nějak si představuju horor od Netflixu. Ani na chvíli nemůžete nikomu a ničemu věřit, přemýšlíte na čí straně vlastně jste. A proto se k tomu ten konec hodí jak sviňa, absolutně jsem nečekal něco takovýho. Dlouho tu něco podobnýho nebylo a dal bych si říct i pokračováním. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Eli je malý chlapec, ktorý trpí vážnou chorobou, ktorá mu nedovoluje žiť plnohodnotný život. Jeho rodičia investujú všetky prostriedky do liečebných metód, ale nič mu nepomáha. Poslednou možnosťou je tajomné sídlo, v ktorom sa ho pokúsi vyliečiť lekárka, ktorá ešte nikdy nezlyhala. - Film odsýpa celkom slušne a je tu hromada velmi nečakaných twistov, ale aj tak som mal na konci pocit, že sa z toho dalo vytrieskať viac. V tomto prípade by som uvítal prequel, ktorý by vysvetlil pôvod Eliho ''choroby'' detailnejšie, pretože herci stvárnili postavy velmi uveritelne a podmanivo, takže ďalší film s nimi by ma určite zaujal tiež. Dej vygraduje velmi solídnym spôsobom, ale celkový dojem mi pokazil práve ten nedostatok informácií o predchádzajúcom dianí. Sadie Sink ako vždy skvelá, takže som si ju rovno pridal medzi oblúbené herečky. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné sme tu už mali, áno myslím Brightburn no Eli sa mi páčil viacej. Sympatický herci, detský hrdina tak isto no a potešila aj Max zo Stranger Things. Po hororovej stránke slabšie ako som čakal no pár pekných lakačiek a masiek sa našlo. Príbeh ma bavil , pozeralo sa nato dobre a je to aj pekne nakrútené. Koniec výborný aj keď som čakal väčší "masaker". U mňa 4* a určite doporučujem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZACHRÁNÍM MU DUŠI“… /// Netflix film = (většinou) jedna hvězda. Tady Kelly Reilly. Sanatorium ve starým baráku a holčička co vylezla z vany v japonským hororu – takže malej kluk v místnosti s duchem. Slušná atmosféra… Trošku nám to logicky… ale pro dobro holčičky tvůrci udělaj cokoliv. Souhlas. Film pro sedm osob a překvapivý rozuzlení, který mě baví. Navíc ďábelský finále je efektní (ve stylu Rammstein). Hezký (stylový) jsou i titulky. Je to sice prkotina, ale i na tom je vidět, kdy to lidi myslej vážně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Táta hodně cestuje. 2.) Pusu vždycky dostávám na skafandr. 3.) Thx za titule "need4speed". /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Netflix získala distribuční práva na tento film od Paramountu, když studio údajně nemohlo přijít na to, jak film uvést na trh. (LUKICKK)
  • Když odjíždí rodina z motelu, tak je po nich hozena láhev, po které zůstane na zadním skle mokrá stopa. Při výjezdu z parkoviště je ale sklo čisté. (Duoscop)
  • Natáčanie začalo v januári 2018 v New Orleans, Louisiana. (Scraffy)

Reklama

Reklama