Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní protagonisté této bláznivé komedie jsou hrdinové němých kovbojek Dusty Bottoms, Lucky Day a Ned Nederlander, kteří právě dostali vyhazov z Hollywoodského studia. V pravý čas ovšem přichází záchrana v podobě Carmen - ta je požádá, aby přijeli do zapadlého městečka na jihu a za zajímavou peněžní částku tam pro ni odvedli menší práci. Lehce natvrdlí pistolníci žijí v přesvědčení, že půjde o rutinní kovbojskou show, a proto souhlasí. Věci se však mají jinak a Carmen najednou chce, aby odpravili odporného El Guapa, který se k slušným obyvatelům městečka chová značně nevybíravě. V praxi se ovšem ukáže, že do filmových hrdinů, které ztvárňují, mají přece jen daleko a zachránit zoufalé měšťany rozhodně nebude hračka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja americkí westernoví herci sú v divokom Mexiku považovaní za skutočných pištoľníkov. Prostí obyvatelia malého mestečka očakávajú od nich, že ich zbavia nebezpečného banditu El Guapa. Námet by som celkom aj bral, ale spracovanie a hlavne herecké obsadenie je príšerné. Chevy Chase, Steve Martin a Martin Short v hlavných úlohách sú otrasní. Jeden trapnejší ako druhý. * ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Za první polovinu, až do chvíle písně uprostřed bych to nejradši vypnul a napařil tomu odpad! Poté ačkoli nevím, proč jsem to sledoval, se vše neuvěřitelně zlepšilo a dokonce film vyvolal i úsměvy na mých rtech. Vtipy byly sice stejně kýčovité, ale aspoň nevyzněly do prázdna a vážnější podtext konci taky výrazně prospěl, s utrpením v první polovině to ale nakonec na víc než slabý podprůměr není. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Oproti očekávání vzhledem k jiným podobným komediím/parodiím jsem se nemohl zbavit pocitu, že "Tři amigos" jsou trochu lepšími a snesitelnějšími. Scénář se celkem povedl a herci si role vyloženě užívali. Hudba je výrazná a živá, což se divákovi musí také líbit. Oproti jiným žánrovým filmům měli i záporáci celkem respekt. Nutno také říci, že film se nevyhnul několika patetickým americkým klišé, ale podání je dle mého také celkem snesitelné. Příjemně mě snímek překvapil a proto se přikláním o hvězdu výše - 70% = 4-/5 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nastrieľam do teba toľko olova, že z teba bude závažie.“ – „Ako to myslíš?“ Na TROCH AMIGOS som sa tešil 10 rokov. Bohužiaľ to mohlo byť EŠTE absurdnejšie, ale i tak som mal zo všetkých tých tanečkov, pesničiek, pišišvorenia a chichotania troch amigos nákazlivo hravý pocit, že si režisér John Landis a herci Steve Martin (podieľajúci sa zároveň na scenári a produkcii), Chevy Chase a Martin Short skvele padli do noty a nakrúcanie snímky o samoľúbych hollywoodskych hviezdach nemých westernov, „omylom“ ochraňujúcich pohraničnú mexickú dedinku pred lúpežníkmi, si užívali plným dúškom. Z mnohých scén som mal pocit, že to v dobe nakrúcania boli hrozne talentovaní, k improvizácii naklonení komedianti, ktorí dobre poznali svoje remeslo, špičkovo ovládali jednotlivé grify, dobre vedeli, čo chcel ich fanúšik resp. fanúšik dobrej komédie vidieť a častokrát im stačilo správnou intonáciou povedať konkrétno slovo alebo sa v zdanlivo nevhodnej chvíli usmiať – a výbuch smiechu bol u diváka takmer istý. Nanešťastie, ako vravím, mohlo to mať ešte viac bizarných fórov, ako sú totálne vyklepaný salón, Nemec v bare, korytnačka, „upozorňovanie na seba zvukmi“, kameň alebo dvojminútové šplhanie na polmetrový múrik. Ale aj tak príjemné (ale ku koncu už nudné). P.S. GALAXY QUEST nemá čisté svedomie! ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Práve tento film nebol ten, ktorý by ma oslovil. Tvorcom zrejme išlo o paródiu na klasiku Sedem statočných. Ale ten dabing, ten stál za to. VLADIMÍR DURDÍK ako Steve Martin, LADISLAV KONRÁD ako Chevy Chase a ROMAN MATISKO ako Martin Short. Réžia slovenských dialógov: BOHUMIL MARTINÁK ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama