Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé, zábavné a tak roztomilo pukancové... to všetko spolu dáva príjemne strávený čas pri filme, žiaden priestor na nudu. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď uznávam, pár miest, pri ktorých mi nadvihlo obočie, by sa tu našlo. To však rád odpustím, pretože tieto nedostatky hravo a so šarmom sebe vlastným z veľkej časti prebila vynikajúca Anna Kendrick. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Blake Lively nezklame zkrátka nikdy, ale doby, kdy jsem přísahal na Annu Kendrick jsou zřejmě nenávratně pryč. Ne, že by mi ve filmu nějak překážela a možná to bylo shodou okolností, ale občas mi přišla mírně otravná. Před uplynutím poloviny jsem se začal trošku nudit, naštěstí to vyvažuje druhá “Gone Girl-polovina “ jež je poměrně napínavá a celkem inteligentně napsaná. Štempl “podle skutečné události” funguje na plné obrátky, pro mne však mírné zklamání, věřil jsem v bezprecedentní pecku, tohle si znovu nepustím. Slabší 4. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kombinace thrilleru a komedie? Inu proč ne. Přestože dílko není nijak ohromující, je zábavné a svižné a jako oddechovka ujde. Podle mě je v komediálních scénách film silnější. Ke kladům připočítávám i logické, byť dosti zašmodrchané, vysvětlení. A přesné obsazení Anny Kendrick do role snaživé domácí puťky, Blake Lively jako sebevědomé snobky a Henry Goldinga pro jeho dekorativnost. SHRNUTÍ: Bacha, na samoživitelky v domácnosti, jsou zvyklé poradit si se spoustou problémů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brotherfucker Anna Kendrick. Když tyhle na síti aktivní a výhradně na bázi dobrovolnosti fungující mámy chytnou kost, už ji nepustí.. Feig zapřáhl Gone Girl za Komedii, Krimi a Thriller, ale v poslední třetině mu všichni tři žánroví koně odpadli. Viníci jsou stejní, jako když mu kočár táhne jen Komedie. Zbytečně dlouhá zvolená trasa, krmná směs „Bridesmaids“ a kočí bez nápadu. Přesto Paulovi děkuji, že tentokrát nešel cestou korpulentního mccarthismu a obsadil Blake Lively. Melissu by stejně nikdo nehledal.. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

4,5 hvězdy, po dlouhé době mě něco hoooodně zaujalo. Napětí, drive, také jsem se pobavila, je zde celkem dost komických situací. Doporučuji obzvláště ženám, i když muži si taky přijdou na své. Blake Lively je neskutečně sexy, kočka a nádherně oblečená. Anna je roztomilá, aneb jak se z hodné naivky vytrénuje "hodná mrcha". ;) Každopádně chci film vidět ještě jednou, protože jsem jistojistě něco nestihla (celkem rychlé tempo jde filmu k duhu) a něco přehlídla. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno