Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já si připadal jak když přijdu ke stánku se zmrzlinou a řeknu míchanou. Tady jsem sice nedostal míchanou zmrzku, ale míchanou žánrovku určitě. Půlka kornoutu thriller, půlka komedia a na každou část máme jinou kuchařku, zatímco Annička je naprosto úžasná komedientka, tak Blake dodává thrillerovou část a pánové příznejme si, že sexy tahle kočika být umí. Dialogy dobrý, hlavně pokud pusinku otevře Emily. Líbilo se mě i zakončení, kdy jsem skutečně měl v hlavě hned několik variant a čekal zda se scénaristou potkáme nebo ne. S ohledem na dějové kotrmelce, bych filmek nazval zábavnou dějovou gymnatiskou. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Zmizelá změnil veškerý můj přístup k filmům. Neustále jsem čekala, kdo s kým a proti komu je. Výsledné řešení mě překvapilo, ale zároveň mě strašně naštvalo, že porušili jeden z Knoxových zákonů, protože to prostě vůči divákovi nebylo fér. Líbilo se mi herecké obsazení, protože Anně a Blake to prostě spolu funguje. Vlog pro mamky, který vedla Anna Kedrick, mi mimochodem přišel zvráceně vtipný. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně hraniční přechod mezi komedií a thrillerem, část byla fakt vtipná a hodně jsem se u toho smál, i když nějaký přímo komediální záměr film určitě neměl, a část byla tempová thrillerová jízda. Kendrick mi moc nesedla , i když pár vtipů tam dala, ale dalo se na to dívat, Lively byla docela drsná a jiná než ostatní herečky. V celku to ale působilo tak zvláštně, že sám režisér neví, jestli se film má tvářit jako komedie, nebo spíš jako thriller, a tak je to mix obou, což ale až tak dobře nefunguje. Ve výsledku lehce nadprůměrný film, od kterého jsem ale čekal o dost víc, nicméně špatné to určitě nebylo. Hodně podobné to bylo zmizelé, která byla ale o trochu lepší. Kdyby si mě někdo zeptal za pár měsíců na dobrý film, tak na tenhle bych si asi ani nevzpomněl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $53,548,586Tržby Celosvetovo $97,305,739Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,453,019Tržby za predaj DVD v USA $1,692,774║ Nevýrazná uletená tláchačka. Zubatá Kendricková ako vždy sa nemusí ani moc snažiť aby bola otravná. Paul Feig je mizerný režisér a tu to len po x-krát potvrdzuje. Veľa vecí sa tu bije, neladí to, nesedí, nebaví, od veci nevyvážené. /40%/ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)
  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama