Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Chabá béčková ubohost, kde někdo vzal určitou postapo budoucnost, idiotsky vymyslel několik různých znepřátelených gangů, kterým jde jen o znásilňování žen, a vmotal do toho stupidní příběh rozpadajícího se manželství, kde vše zachrání jakási citově zmatená, vzpamatuvší se ženuška. Každý gang má své vlastnosti - všichni jsou to násilníci, vrazi a zlotřilci, ale každý má jiný typ vozidel, zbraní, masek a chování. Takže kromě cesty kamsi do řiti uvidíme pár přestřelek, výbuchů, smrtí, nesouvisejících epizod a děj bez gradace. Jediné, co gradovalo, tak moje očekávání konce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní Post-apokalyptická, akční, krvavá husťárna. Jak psal EvilPhoEniX, pokud by něco takového nastalo, přál bych si aby to přesně takhle vypadalo. Šílené gangy, absolutní anarchie, silnější pes mrdá ! Super úvod, kdy letadla rozprášila chemikálii, bezvadná atmosféra, několik pěkných krvavých scén, ruská ruletka, fájn závěr v předměstí. Nejvíce se mi líbila sekvence s černošskou rodinkou ( a jejich výtečné burgery ! ) Nechybělo málo k 5* možná to chtělo místo Kate Bosworth někoho jiného, protože z počátku jsem ji na chuť taky nemohl přijít. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vláda z nějakého záhadného důvodu otrávila obyvatelstvo a ti, co byli vůči jedu imunní, se snaží přežít ve světě násilnických gangů. Tak trochu variace na universum Šíleného Maxe, ale postrádal jsem tady nějakou příběhovou linku. Manželský pár vlastně jezdí jen z místa na místo, potkává se s různými lidmi, se kterými se buď pere nebo kamarádí. Nicméně nějaké tempo to má, násilnické scény nejsou sice kulervoucí, ale rozhodně se dají považovat za přijatelné a závěrečná přestřelka je fajn. Čistý postapo průměr. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Road movie odstreľovačka. Párik putuje z jedného miesta na druhé a narážajú na ozbrojené gangy. Väčšinou len jazdia, stretávajú nové postavy (väčšinou negatívne) a snažia sa prežiť. Horor to nie je ani omylom. Priemerný akčný thriller. A síce ma to dokopy ničím nezaujalo, akcie a mŕtvych je dostatok, takže to aspoň nenudí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Postapo mám rád v podobě minimalistické i akční. Tohle je spíše ta druhá varianta. Road movie, kdy se Mark a Nina vydávají za jejími rodiči, se mění v noční můru a cestu peklem. Manželství před krachem tak nemůže stmelit lépe nic jiného, než boj o holý život. A těch momentů, kdy mohou oba zařvat zvlášť nebo současně, je opravdu dost. Připomínka na jedné straně Mad Maxe, na druhé podobných italských šíleností z 80. let. Mrtvol nepočítaně, dojde i na kanibalismus, ruskou ruletu, válku na předměstí a naše dvojka také zjistí, že sex v autě není dvakrát bezpečný. Účty si vyřizuje i samozvaná mstitelka s kulometem. Tedy chvílemi to vypadá, že hlavní akci vedou jen ženy.... ovšem Wanda by mohla zabíjet vlastními zbrojními pasy! Rychlé a smrtící. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama