Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to takový post-apo pro děti. Postavy jsou hloupý (existuje film kde se Kate Bosworth nechová jako kráva?) a jednaj vždy v rozporu s přežitím. Připomínalo mi to Purge a to hlavně tim promarněným potenciálem kdy to má bejt jakože hodně násilný a hodně drama a selhává to na obou frontách. Dávám hvězdu za občas slušný kostýmy ale jinak to nestojí ani za zjebanou grešli. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Horror? V žádném případě! Je to postapokalyptická sračka. Už po pár minutách ségra říkala: "Ta píča s těmi sluchátkami mne už sere! Ať už chcípne!" No a když se nedočkala, od TV odešla. To co by mne zajímalo, jako např. proč letadla roznesla jed? Proč někteří přežili? To se ve filmu nedozvíme. Hnusná špína s ještě větším hnusákem jede za rodiči do jiného města a během cesty potkávají tlupy nemytých hovad! Kdyby mi kolega "vegetol.mp" neposlal přednostně české titulky, označil bych film jako ODPAD! Ale dávám 20%, za to, že ten překlad filmu vydržel až do konce! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Domestics wannabe Mad Max a trochu wannabe Walking Dead mi dost nesedlo. A těch důvodů je hned několik. Už jen herci mi přišli jako nesympatická polena, jejich občasné debilní chování mě nutilo si klepat na čelo a scénář předvedl pár divných kiksů (holka z Cherry gangu?). Žádný twist neukázal nic nového a na každém z nich mě štvala aspoň jedna věc. Pro mě to bylo zkrátka moc o ničem a moc debilní. Dvě za snahu a za nápad, ale jako celek je to nuda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vláda z nějakého záhadného důvodu otrávila obyvatelstvo a ti, co byli vůči jedu imunní, se snaží přežít ve světě násilnických gangů. Tak trochu variace na universum Šíleného Maxe, ale postrádal jsem tady nějakou příběhovou linku. Manželský pár vlastně jezdí jen z místa na místo, potkává se s různými lidmi, se kterými se buď pere nebo kamarádí. Nicméně nějaké tempo to má, násilnické scény nejsou sice kulervoucí, ale rozhodně se dají považovat za přijatelné a závěrečná přestřelka je fajn. Čistý postapo průměr. 50% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

The Domestics je v skutočnosti len podpriemerné post-apokalyptické béčko, ktoré zaujme maximálne svojou intenzívnou akciou v posledných záberoch a celkom rýchlo vystupujúcim tempom. Keď sa divák dokáže pri takomto type filmov vypnúť, možno na tom niečo docení a nájde si tam svoje priaznivé stránky, no plne koncentrovaní a ostražití diváci si to až tak neužijú a budú hľadať zápory aj tam, kde nie sú - do tejto skupiny by som sa zaradil aj ja, byť ma film vôbec neohromil a neponúkol to, čo by sa od podobných filmov očakávalo. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno