Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

Fr 

všechny recenze uživatele

„…CHYCEN VE SMYČCE NIKDY NEKONČÍCÍHO DNE…“ /// „Na hromnice o den více“, „Zítřek nikdy neumírá“, osmdesátkovej nápad, moderní kabát, ale taky nudný a ukecaný místa. Má to celkem švih, je to občas prdel, ale ze začátku to baví víc než na konci. Taková blbina, na kterou si zejtra nevzpomenete… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1. Časový smyčky mě nikdy neomrzej. 2.) Film jako videohra? To chci! 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hraně zítřejších dvou a tří hvězd, ale na Hromnice o hvězdičku více, tedy jsem přimhouřil senzor a trošku tomu vesměs kýčovitému béčku polechtal ego vyšším hodnocením. Sice to někdo solidně odflákl, takže ta banda senilních panáků v čele s Melem vypadá při tom hraní jako ochotnický spolek místního geriatrického “ještě jsme na živu” oddělení, ale zbytek překvapivě odsýpá. Akční scény se docela povedly a sem tam upadnuvší vtip rozvlní hladinu jinak kolosálního scénáristického průseru. Není to nic světoborného, ale koukat se na to dá. Obzvláště pak lidé, preferující rutinu, nebo fanoušci repetitivních časových paradoxů budou chrochtat blahem. 50% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na hraně včerejška. Motiv opakování dne za účelem sebereflexe a nápravy postavy nám začíná v posledních letech všednět, stejně jako zasazování do nostalgických rámců starých videoher. Když si k tomu přidáte digitální výbuchy a cákance krve jako když rozprašovačem vlažíte fíkus, několik hluchých míst, kde mele Mel a scénáristickou bezradnost směřující s blížícím se koncem na úroveň straight to VHS sci-fi, nepřináší nějakou komplexnější zábavu ani odlehčenost, ani grillující charisma hlavního hrdiny.. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Dva filmové koncepty majú v dnešnej dobe nekonečný potenciál. Paralelné dimenzie a časová slučka. A Carnahan sa do časovej slučky obul na tej najvyššej úrovni. A mohol to byť jasný kult. Nechýba tu totiž takmer absolútne nič. Parádny a nadupaný akčňák, silná romantická linka, husté hlášky, špičkové obsadenie a dokonca aj celkom príčetná sci-fi zápletka. A potom príde záver a režisér z nadštandardne popcornového filmu vyrobí záver bez katarzie. Toto mu naozaj neodpustím a preto iba za štyri Osirisove vretená. Kiež by existoval alternate ending... (26.1.2021) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Boss Level je pro mě nevyrovnaným filmem. Téma je už fakt těžce provařené, ale budiž, veškeré akční a bojové scény byly ale natočeny skvěle i ty promluvy hlavního hrdiny byly vcelku vtipné, takže jako akční oddechovka by to u mě mělo na čtyři kousky. Jenže... Tvůrci u toho nezůstali a pustili se do filosoficko- psychologické obrany těch pravých životních hodnot, nutili tak vyklidněného diváka, aby aktivoval alespoň část mozku z odpočinkového módu, a právě v té chvíli na mě film přestal fungovat, protože podle mého na víc než na nenáročnou akční jízdu neměl. Což ho stálo dvě hvězdičky. Jako akční záležitost s nenáročným humorem 4*; s těmi kecy a sáhodlouhou bajkou dědy Gibsona o kanci a hadovi jen 2*. / Poučení: Pokud tě ve volné přírodě napadne zvíře, je možné, že mu stojíš na vejcích. 2*+ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)
  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Roy (Frank Grillo) pije v baru HKB Hong Kong Baijiu s obsahem alkoholu 43 %. Většina tohoto pití se prodá v rodné Číně. Vyrábí se v malých sériích v provincii Sichuan z 5 druhů obilovin a odesílá se do Itálie ke dvouletému zrání v sudech od koňaku. (DJMaroko)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama