Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

3/4 filmu som mal pocit, že sledujem ako niekto hrá videohru, ktorej dej je mixom filmov Groundhog Day a Crank. Proste taká akčná volovina v ktorej hlavný hrdina znova a znova bojuje proti obrovskému množstvu vrahov, ktorí ho chcú z nejakého dôvodu zabiť. No a keďže je vlastne nesmrteľný a zakaždým keď ho dostanú tak sa dej resetuje, tak vo filme príliš nefunguje napätie. Vynaliezavosť a kvalita akcie je priamoúmerná nízkemu rozpočtu. Nie to zlé, ale zároveň nič extra, čo by obstálo samo o sebe bez poriadneho deja. Nakoniec to do seba všetko pekne zaklapne. Ale ani pointa nie je nijak extra originálna a je celkom predvídateľná. Hlavný hrdina nie je žiadny génius a divák je neraz napred pred ním. Najviac ma paradoxne bavila posledná štvrtina v ktorej ustúpi akcia a konečne sa začnú riešiť rodinné vzťahy u hlavného hrdinu. Tu konečne začali fungovať emócie a mne začalo záležať na tom jak to dopadne. Len vďaka tejto časti nakoniec dávam aj štvrtú hviezdičku a len kvôli nej si film niekedy pustím znova. P.S: tie najväčšie hviezdy tu sú prakticky len ojeb na plagát a po Willisovsky si svoju úlohu poctivo odsedia v pár scénach. Našťastie Frank Grillo to vynahradzuje naplno a je neskutočné, čo vo svojom veku predvádza a jaký je namakaný. 7/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník se snaží dostat z časové smyčky, ve které se ho snaží zlikvidovat fronta zabijáků. Grillovi to tady sedlo jak p*del na hrnec. Střílí, mlátí, bodá, seká, řídí jak Fittipaldi a samozřejmě sem tam pustí nějakou tu drsňáckou hlášku. Ostatní jsou vlastně jen komparsisty, ačkoliv Gibson je nepřehlédnutelný vzdor tomu, že tu má jen pár štěků a Naomi Watts prostě žeru. Co mě trošku zarazilo bylo chybějící gore. Krev tu stříká z rozprašovače a těch několik useknutých hlav, které patří výhradně hlavnímu hrdinovi, se také zrovna dvakrát nepovedlo. Ale našláplá akce a pekelné tempo tenhle defekt relativně v pohodě vynahrazují. Možná bych se obešel bez otcovsko-synovského motivu, ale ani ten ve finále nepůsobil až rak rušivě. nenáročná jednohubka, která pobaví v jakémkoliv rozpoložení. 75% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Boss Level má hrozne lákavú zápletku. Svalnatý Frank Grillo tu hrá svoj obvyklý typ - drsniaka, čo to nemá ľahké s ženskými, ale je chodiacou super zbraňou, či už ide o bitky alebo automobilové naháňačky. Ak by vás Boss Level bavil, odporúčam skvelého nízkorozpočtového Wheelmana. V tom však nenájdete zabijácke karikatúry, čo sa snažia Grilla na každom kroku zabiť - ale časovú slučku, vďaka ktorej má náš protagonista veľa výhod a môže sa ​​počas 150teho pokusu dožiť večera a zachrániť svet. Grillo kope, mláti, driftuje, strieľa a hláškuje ako o život. Toto je jeho šanca dostať sa do mainstreamu a Frank tomu obetuje maximum. Fandíte mu, pretože si to zaslúži. Vo filme hrajú aj Naomi Watts a Mel Gibson. Naomi to pristane a hrá tú onú dámu v ťažkostiach. Neviem ako to robí ale vyzerá každý rok mladšie a mladšie. Režisér z Grilla urobil ďalšieho Johna Wicka, navyše v subžánri, kde je skutočne dovolené porušovať fyzikálne zákony a požmurkáva na diváka viac, než je obvyklé. Jeden z top filmov roka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan zburcoval zvučná herecká jména a uvrhl je do časové smyčky. A předvedl nebývale dynamický a hlavně zábavný akční koncept. "Béčkovou" kategorii filmu dokázal povýšit svojí originální hravou kreativností, kdy se akční mumraj zastaví jen vzácně dialogově, aby si herci i diváci na okamžik vydechli. Jede se tedy pořádně. Akční scény a scénky vypadají dost dobře, rušivý a technicky hůře provedený moment jsem objevil snad jen v sekvenci se skokem hlavního hrdiny na manévrující helikoptéru. Ovšem to je jen nepodstatný detail, neboť akce je naprosto sympaticky bláznivě pojatá. Režisér si dal záležet také na herecké osádce. Vévodící ústřední hrdina Frank Grillo připomíná ksichtem současnou image Leoše Mareše, a najde-li se ještě divák, co o tomhle herci, který na svoji památnou roli stále ještě čeká, neslyšel, je načase vidět tohoto maníka v akci. Pro akční rejdy a hlášky je opravdu zrozen. Jeho protivníkem je Mel Gibson. Ale znáte to, býval velkou hvězdou, tak se na scénu obtěžuje jen v nezbytně nutných chvílích. A pro zástupkyně krásného pohlaví si režisér vybral hvězdnou Naomi Watts, tahle baba nestárne a její hodná vědecká pracovnice je elegantní výběr, a Annabelle Wallis coby sexy dentistka, která mně osobně učarovala víc. Do devadesáti minut se nacpalo hodně akce, hlavní hrdina opakovaně umírá na nejrůznější způsoby, ve hře je konec světa i sblížení se s jeho malým synem, o kterého se nestaral. Scénář určitě není to nejlepší na tomhle filmu. Nepřišel mně úplně dokonale smysluplný. Hlavní přednosti tkví v akci a zase akci, Franku Grillovi a zase Franku Grillovi a v dokonale dynamické a natlakované režii Joe Carnahana, co žene snímek do kategorie abnormálních podívaných. 9/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama