Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Asi nijak originální, zato velmi zábavný nápad s časovou smyčkou, který to posunuje za běžnou mačo střílečku. Energie vysoká, vyflexovaný Grillo střihá badass hláškaře s překvapivou lehkostí, dnes obzvlášť jsem vděčný za každý obsazení průseráře Mela. Výborně mi to sedlo jako půlnoční akční oddychovka. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 10/10/// PLUS: tak především asi můj nejoblíbenější žánr - akční sci-fi časovka, navíc se to občas nebere vážně, Frank Grillo je pro mě nový objev, má to zajímavé zvraty, změny tempa i nálad (parodie, akční, komedie, drama), hodně se mi líbila přestřelená akce, proměny hlavního hrdiny a jeho změna vnímání (rezignovanost, nasranost), celkem solidní obsazení a opět Mel Gibson jako typický záporák MÍNUS: pro někoho možná opakující se žánrové schéma, ale to by jsme mohli tvrdit u čehokoliv /// Shrnutí: Do maximálního hodnocení ještě něco chybí, třeba Na hraně zítřka byla ještě více "výpravná scifárna". Deadpool má ještě víc nahláškovaného hrdinu a Free Guy bude asi ještě větší sranda...přesto jsem se dobře bavil, především skvělou akci, kterou jsem si moc užíval včetně plusů které jsem zmínil výše a mám chuť se na film podívat ještě jednou./// Celkem 83%/// ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na Carnahanovi oceňujem, že má cit pre formu. Hoci sa snaží koketovať s rôznymi žánrami, vždy sa pre mňa jedná o zábavné diela. Teraz k Boss Level. Ten film ma fajn myšlienku aj prevedenie. Prvých dvadsať minút je film aj funkčný, aj vtipný. Potom ideme vysvetľovať a nastáva - ako kopec krát, keď sa zjaví takáto zápletka - kameň úrazu. Je tam príliš veľa nelogickostí. Ku koncu hlavne tých časových. A motivácie - mimo hlavnej postavy - sú tiež robené na silu. Chcelo by to lepší scenár. Každopádne je Carnagan rutinér. Má naštudovanú formu, ale chýba mu duša. Jeho devíza je, že je silný v akčných scénach. V tých konverzačných značne pokulháva. Nie je originálny, ale strih ho zachraňuje, kde sa dá. Tým pádom je film dynamický a stále sa v ňom niečo deje. A vzťah protagonista - antagonista je asi rovnako silný, ako v 20 filme Luca Bessona, ktorý nerežíroval, ale len produkoval. Grillo ale kupodivu v pohode. Ukazuje svojský talent aj akýsi presah. Treba k tomu týpkovi dať nejakého parťáka čo má okuliare a je rozumbrada, a ich duo má obrovskú šancu vytvoriť zábavnú a zaujímavú sériu. Každopádne je Boss Level film na jedno kuknutie. Dokáže zahnať nudu, len netreba od toho očakávať niečo epic - aj keď to má žánrové zaradenie sc-fi. Je to naozaj skôr americká blbina. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama