Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Carnahanův předčasný dárek fajnšmekrům. I když jde o levnější, nostalgicky krvavou produkci s průměrnými triky a jednoduchým devadesátkovým příběhem, je v něm tolik pomrknutí a drobných sebe parodických narážek, že mu to rádi odpustíte. Časová smyčka je katalyzátor, ale spíše je BOSS LEVEL o lásce k akci, starým videohrám a rodině. Frank Grillo funguje skvěle jak v poloze ultimátní zabiják tak starostlivý otec. Sype z rukávu jednu hlášku za druhou a nejde mu nefandit. Gibson se výžívá v roli plukovníka se spasitelským komplexem, který rád vede monology. Naomi Watts dokázala i ze dvou scén vykřesat nejkomplexnější postavu. Výborná zábava, u které mě hodně mrzí, že ji nevidím v kině, bo Covid. Nelíbí se mi, je to takový ten typ, který nedostatek talentu vynahrazuje snahou a pílí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nespomínam si kedy dostal Frank Grillo lepšiu úlohu. Väčšinu hra druhé husle drsňákov, vyhadzovačov, bodyguardov, veliteľov špeciálnych jednotiek, ale hlavnú rolu malo kedy. Aspoň nie v Ačkových vodách. Tu ju konečne dostal a pod režisérom, čo natočil veľmi fajn A-team ma dosť bavil. Keď už sme pri hercoch, tak na tento film som sa pozrel kvôli Gibsonovi, ktorý ma takú nevýraznú a malú rolu, že sa vôbec divím, že ho tam obsadili. V ďalšej vedľajšej mini úlohe síce poteší Michellle Yeoh, ale jej rola je tiež dosť malá. Celý film nesie na pleciach Frank, ktorý vždy keď umrie, prežíva deň znova a posúva sa ďalej. Bavilo ma to posúvanie v pred, ma to dosť zaujímavých scén, akčných aj vtipných, akcia zabaví, humor pobaví a príbeh ma tiež čo ponúknuť. Keďže to nie moc dlhé, tak ma to ani nenudilo. 75% - 4* ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama