Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ultimátně zábavné akční sci-fi, se, sice již několikrát opakovanou, zápletkou ( viz. Groundhog Day, nebo třeba Edge of Tomorrow ), ale s vynikajícím, dostatečně akčním, vtipným a inteligentním, zároveň příjemně béčkovým, provedením, kde víceméně vše šlape tak, jak má. Pár hluchých míst se samozřejmě najde, ale nevadí na tolik, aby mi ubraly z momentálního nadšení. 4,5* ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Dva filmové koncepty majú v dnešnej dobe nekonečný potenciál. Paralelné dimenzie a časová slučka. A Carnahan sa do časovej slučky obul na tej najvyššej úrovni. A mohol to byť jasný kult. Nechýba tu totiž takmer absolútne nič. Parádny a nadupaný akčňák, silná romantická linka, husté hlášky, špičkové obsadenie a dokonca aj celkom príčetná sci-fi zápletka. A potom príde záver a režisér z nadštandardne popcornového filmu vyrobí záver bez katarzie. Toto mu naozaj neodpustím a preto iba za štyri Osirisove vretená. Kiež by existoval alternate ending... (26.1.2021) ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době zjevná blbina, která mě upřímně bavila... a v některých momentech přímo královsky. Tam, kde se nedostávalo štědřejšího rozpočtu, to Carnahan zachraňuje srdíčkem, Grillo je tahoun, Gibson toho na předvádění moc nemá, ale i tak je fajn ho vidět zase v něčem berným. Má to sice pár hlušších míst, kde to trochu víc drhne, ale i tak... spokojenost. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející kombinace Grilla, akční řežby a svěží mixnutí ve stylu Na Hraně Zítřka a arkádové hry s prostřílením se až k final bossovi. Možná trošičku škoda, že akce nešlápla více na plyn, že Mel Gibson neměl výraznější záporáckou roli a že je zde 20 minut konzervativní love story výplně a emočního ždímání z pouta otce se synem, ale jinak jsem si film místy užil. Nic převratného, ale přece jen jde o jedno z těch méně otravných akčních béček. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v Atlantě (Georgia, USA). (Yardak)
  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama