Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Carnahan sa pri akcii vybláznil, rovnako ako aj Grillo. Nápad síce nie je ani zďaleka originálny, ale sem tam niečo originálne prinesie. Bohužiaľ veľmi slušná zábava a akcia sa striedajú s klasickými rodinnými hodnotami a nakoniec máte dojem, že o ničom inom, len o Royovom vzťahu so ženou a jeho synom ten film nie je. Občas aj tá repetetívnosť scén začne mierne otravovať, The Edge of Tommorow sa s týmto zádrheľom tohto typu zápletky popasoval o niečo lepšie. Čo neznamená, že Carnahan to nezvládol, len že občas sa mohlo od niektorých už raz ukázaných scén upustiť. No a ak by niekto povedal, že postava Naomi Watts má tridsať, tak by sme tomu bez problémov uverili. 70% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 10/10/// PLUS: tak především asi můj nejoblíbenější žánr - akční sci-fi časovka, navíc se to občas nebere vážně, Frank Grillo je pro mě nový objev, má to zajímavé zvraty, změny tempa i nálad (parodie, akční, komedie, drama), hodně se mi líbila přestřelená akce, proměny hlavního hrdiny a jeho změna vnímání (rezignovanost, nasranost), celkem solidní obsazení a opět Mel Gibson jako typický záporák MÍNUS: pro někoho možná opakující se žánrové schéma, ale to by jsme mohli tvrdit u čehokoliv /// Shrnutí: Do maximálního hodnocení ještě něco chybí, třeba Na hraně zítřka byla ještě více "výpravná scifárna". Deadpool má ještě víc nahláškovaného hrdinu a Free Guy bude asi ještě větší sranda...přesto jsem se dobře bavil, především skvělou akci, kterou jsem si moc užíval včetně plusů které jsem zmínil výše a mám chuť se na film podívat ještě jednou./// Celkem 83%/// ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jediná škoda, že tu Mel Gibson hraje toho špatnýho. I když na druhou stranu…on Frank Grillo do té hrdinovy postavy docela dobře sedl. Celou dobu ho znám jako takového vedlejšáka a on si tady pak vystřihne akčního hrdinu v časové smyčce jak z partesu. Časová smyčka je mimochodem něco, co se snad nikdy nezevšední. Boss Level je tak díky tomu jeden z nejzábavnějších akčňáčků posledních několika měsíců. Akce výborná, příběh klasický, ale rádi se necháte překvapit nápady, které si tvůrci k příběhu přibalili. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmami sa v poslednej dobe roztrhlo vrtece a tie časové slučky začínajú trošičku otravovať. Ale v tomto prípade to až tak nevadí. Hlavne kvôli výbornému Frankovi Grillovi a tomu, že príbeh dokáže občas prekvapiť. Strašne ale zamrzí nevyužitosť Gibsona a lacný vizuál. Inak veľmi príjemná, krvavá a prekvapivo osudová zábavka. Podobne videoherne šmrncnutý Guns Akimbo bol ale nepríčetnejší a viac odtrhnutý z raťaze. 7/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama