Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka už se objevila v komedii, sci-fi, hororu a teď to tvůrci zkouší využít v akčním béčku. Frank Grillo každý den bojuje s bandou zabijáků a snaží se zachránit svět, ženu a porazit Mela Gibsona. Prolog je výborný, hýří nápady, Frank Grillo je cool a akce nevypadá vůbec zle. Bohužel nabušený úvod vydrží asi tak 15 minut a pak přijde nutná vysvětlovačka, která tempo zpomalí a přestože film chytí druhý dech, už to není taková jízda, jakou by si divák přál. V dnešní době se jedná o malý zázrak, ale přeci jen jsem čekal trochu více. Gibson silně nevyužit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Boss Level je dostatečně zábavný a humorem nabitý akčňák o časové smyčce, ale po letošním osvěžujícím Palm Springs je to na tenhle subžánr už trochu málo. Chybělo mi tam víc prostoru pro Mela Gibsona, prakticky si přijde odříkat jeden typicky záporácký monolog a poté už se v příběhu jen sem tam mihne. Žádný epický „boss fight“ se ve finále nekoná. Když se začnou rolovat závěrečné titulky, čekáte, že se stopnou a přijde ještě nějaká finální scéna. Ale ona nepřijde. Nakonec je vlastně highlightem filmu sbližování hlavního hrdiny se synem, ale většinu zbylého, včetně těch komicky rozmanitých minibossů, nejspíš pár dnů po zhlédnutí zapomenete. Decentně zábavné, ale ne tak dobré, jako to mohlo a mělo být. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Carnahan sa pri akcii vybláznil, rovnako ako aj Grillo. Nápad síce nie je ani zďaleka originálny, ale sem tam niečo originálne prinesie. Bohužiaľ veľmi slušná zábava a akcia sa striedajú s klasickými rodinnými hodnotami a nakoniec máte dojem, že o ničom inom, len o Royovom vzťahu so ženou a jeho synom ten film nie je. Občas aj tá repetetívnosť scén začne mierne otravovať, The Edge of Tommorow sa s týmto zádrheľom tohto typu zápletky popasoval o niečo lepšie. Čo neznamená, že Carnahan to nezvládol, len že občas sa mohlo od niektorých už raz ukázaných scén upustiť. No a ak by niekto povedal, že postava Naomi Watts má tridsať, tak by sme tomu bez problémov uverili. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Teda, že ve filmu s názvem "Boss Level" bude chybět zrovna ... boss level, to mě docela překvapilo :D Jinak je to sympatická akční časová smyčka s videoherní logikou, v níž Frank Grillo postupně na mnoho pokusů překonává nové a nové překážky, aby se dostal až k finálnímu bossovi s tváří Mela Gibsona. A jak je patrné hned z první věty mého komentu, zrovna zúčtování s Gibsonem teda za příliš uspokojivé nepovažuju. Ale ok, bavil jsem se, na něco podobně střelenýho a oddychovýho jsem měl zrovna náladu, takže ať nežeru - 4*. Dokážu si ale představit, že v jiným rozpoložení bych to odstřelil, přecijen objektivně je to fakt jen taková kravinka... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy pařili, tak asi víte jaký to je zakysnout na nějakým posraně těžkým levelu kdy vás tak 150x zabijou a pokaždý v jiný fázi, než se přes to konečně dostanete. Tak to si zkuste dát do podoby celovečerního filmu a dostanete tenhle úlet. Fakt je, že časem se ten z úvodu svěží koncept stane trochu jednostranným a opakujícím se a některý hlášky a situace jsou trochu tlačený na sílu a na efekt, ale naštěstí Grillo je skvělej a užívá si každou minutu na rozdíl od ostatních co jsou tu jen do počtu. Za mě lepší zábavná trojka.65% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)
  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama