Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ježiši Kriste, to byl trailer jako od Ledecký slalom! Naladil mě víc než pátek na víkend, jenže někde mezi trailerem a filmem došlo k nehodě... Myslím, že hlavně tempo sebou někde v zákulisí pořádně křáplo a zpomalilo všechno natolik, že i když je to dlouho děsně zajímavý, ke konci už mi bylo úplně fuk, jak to dopadne a jestli vůbec nějak. Neviděl jsem sice Karyn boxovat, ale jestli by nestálo za to zvážit comeback, protože filmy jí zatím dávají docela těžký KO. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Sto minut koukáte na nesympatickou postavu(y) v krajně nesympatických lokalitách LA (aniž by to mělo atmosféru a mystérium Nightcrawlera), a ke konci se film snaží vysvětlit její ztroskotanecký stav, dodat jí lidský rozměr a překvapit jednou formální scénáristickou drobností. Což dostatečně nevytáhne z nevzrušivého diváckého zážitku. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Destroyer se sice může pochlubit skvělým hereckým výkonem Nicole Kidman, nicméně ten zbytek zas tak velká sláva bohužel není. Snímek je totiž až neuvěřitelně šablonovitý, má velmi chabý scénář, který je navíc naroubován na neúměrně dlouhé stopáži. Ve finále tedy dostanete velmi průměrný, místy až podprůměrný počin, který ani výborný ústřední herecký výkon vážně nezachrání. Škoda. „I didn't want you to be like me. I'm mad, I'm still fucking mad, it's burned a circuit in my brain.“ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman měla evidentně vždycky ráda výzvy. Jakmile se v druhé polovině devadesátých let zbavila nálepky „ozdoba Toma Cruise“, zakotvila ve vodách nejrespektovanější herecké smetánky. Ostře sledovaný rozvod ji rozhodně neposlal do propadliště dějin, postavila se na vlastní nohy a představovala zajímavé ženské hrdinky jak na běžícím páse. I tady je tím největším tahákem, ovšem je na to krapet sama. Coby policistka strávila poměrně dlouhý čas v utajení, kvůli novému případu musí po letech kontaktovat lidi, kteří z toho stejně jako ona nemají úplně radost. Scénář točící se okolo bolestného uvědomování si pokaženého života je ovšem nezajímavý, tempo utahané, řada scén navíc. Zůstává tak jen ztrápená Nicole, která nesleze z plátna, a solidní přestřelka v bance. Víc bohužel. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama