Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 2

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (98)

castor 

všechny recenze uživatele

Akční hrdinky už mají nějaký ten pátek zelenou. Téhle se v první řadě musí zhroutit život, aby se z nadějné vysokoškolačky stala nejprve zoufalou prostitutkou, která si občas šňupne, a následně ostrou (narychlo vycvičenou) vražedkyní. Milující rodiče a dva sourozenci totiž zahynuli při leteckém neštěstí, které bylo ovšem teroristickým útokem, jehož viníci nebyli potrestáni. Jak je to vůbec možné? S pomstou jí pomůže bývalý agent MI6 s tváří známého britského sympaťáka, který má rovněž dopomoct k tomu, aby výsledek oslnil realističtějším stylem. Zřejmě i tím, že hrdinka je děvče z masa a kostí a kupí obyčejné lidské (občas školácké) chyby. Nicméně onen její přerod je moc uspěchaný a nevěrohodný. Realističnost má asi i přinést fakt, že je rozdíl mezi tím chtít se pomstít a skutečně zmáčknout spoušť. A kupříkladu taková pařížská modelka Anna nebo blonďatá agentka MI6 s tváří Charlize Theron by naše děvče seřezali i jednou rukou. Akce nestrhne, ačkoliv je například automobilová honička natočená na jeden záběr. Jinak syrovost nebo nápaditost akci zoufale chybí. Což je škoda, protože Blake Lively to v akčním ražení celkem sluší. I když té to vlastně sluší vždycky a všude. První půlhodinka moc fajn, zbytek docela krkolomný. Docela dost dietní tři hvězdy. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Sympatická Blake Lively v sympatickej roli, no problém je, že sme podobných filmov videli mraky a neprináša nič nové. Pochváliť môžem akurát snahu vykresliť ženskú postavu ako zraniteľnú bytosť, jednoducho je stále ženou s chybami, nemotornosťou i fyzickou výdržou a tak to má byť, pretože neznášam filmy, kde ženská katuje partiu chlapov jak malé deti, to nie je realita... Keby sa pridalo pár minút, lepšie vykreslili vzťahy medzi postavami asi by to pomohlo, takto len priemer. 60%. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

The Rhythm Section je akcny thriller o zene,ktora prisla o celu rodinu kvoli leteckej havarii,ktora bola niekym naplanovana,tym padne az na same dno,no prichadza za nou clovek,ktory v nej vyvola chut na pomstu,Blake Lively vyzera vo filme fakt otrasne,ako stara zenska,dufam,ze je to len kvoli svojej roli v tejto zalezitosti,nie kvoli nejakym problemom v osobnom zivote,ale zase hra to dobre,to musim uznat,hudba je fajn a myslim,ze celkovo to nebolo zle,mam z toho dobry pocit...:-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v jádru klasické drama/thriller o cestě za pomstou,které sice do žánru nepřináší nic nového,ale kouká se na něj překvapivě celkem dobře (btw stopáž uvedená zde nesedí o víc jak 30 minut).Blake Lively je nejdřív happy,ovšem potom co přijde o celou rodinu při pádu letadla si nejprve zkurví účes a pak začne šlapat a fetovat.Během toho se ale dozví,že pád nebyla náhoda,ale teroristický útok a rozhodne se tak svoje příbuzenstvo pomstít.k tomu jí pomáhá vysloužilý agent Jude Law.Pozitivum je rozhodně to,že ač hlavní hrdinka projde nějakým tréninkem,tak se z ní nestane neomylný zabiják typu Brutální Nikity,dělá chyby,pochybuje a různě se v tom všem plácá.Alespoň,že ten účes si nakonec změní.K tomu všemu pak hraje pro podobný film trochu netypická hudba,která mě ale dost bavila...60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Naprosto náhodně jsem na Rytmickou sekci kápl, takže úplně bez očekávání a emocí. Říkal jsem si, že Lively a Law bude záruka kvality, ti to ovšem odjeli fakt na půl plynu. Je to velice oku nelahodíc natočený, se spoustou hluchých pasáží a takřka bez pořádné akce... Jak to u mě začalo, tak to i končí. Vše naprosto bez emocí... Velká tečka. 50% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama