Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 1

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (98)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Navod, ako z vas nekompromisny Jude dokaze za par mesiacov vykresat nezdolnu, odhodlanu osobu - prakticky agenta, aj ked ste bola sfetovana zlomena troska predavajuca svoje telo. ;) Odhliadnuc od toho a par dalsich logickych premetov, ma film paradnu vypravu, kopiruje niektore vybrane overene postupy zavedene Bournovou trilogiou, strieda atraktivne lokacie a snazi sa byt inteligentny. Ano, blbina je to poriadna, ale vdaka rozpoctu a fajnovej kamere sa na nu dobre pozera. Ak vypnete aspon jednu hemisferu, mozete sa i zabavit. Slabsi akcny priemer s peknym kamerovym filtrom a nadpriemernou kamerou - Bobbitt vie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Blake je jedna z těch hereček, na kterejch můžu oči nechat.Pomsta ve filmu je něco, co mě dokáže přilákat,a když je dílo dobře natočeno, tak i uzemnit.Ale Morano chtěl trochu uhnout do strany,nechtěl to natočit úplně klasicky, a nepovedlo se to.Bezbarvá nuda,kdy z totální trosky na fetu se stane pomstychtivej vrah.Problém je v tom, že je tady roztřesená kamera, akce je špatná, blbě nasnímaná, a je jí málo.Slabej odvar.40%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak mohlo to být solidní revenge béčko variující kromě jiného i mou oblíbenou Nikitu, ale bohužel. Reed Morano se totiž snažila z šestákového námětu vytřískat něco víc a tak se soustředila především na vývoj hlavní hrdinky z vysmahlé šlapky na zabijáckou mašinu. A to zrovna moc nevyšlo. Ani po prodělání úmorného a z filmového hlediska nudného tréninku bych tuhle holku nenechal nalíčit ani pastičku na myši, o čemž mě děvče přesvědčilo při každém nasazení. Ale i to by se dalo přežít, kdyby akce měla koule. Jenže neměla. Byla špatná sama o sobě a celkovou mizérii ještě podtrhla příšerná kamera. Ani z herců jsem nebyl paf. Law se tím pronudil a Blake Lively, byť jí normálně žeru, tady příliš nepřesvědčila. Pořád čekám, kdy režisérka naváže na výborný Meadowland. 30% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle pičinka na chvíli odskočí od dlouholetého závodního kurvení se a fetování, podstoupí čtyřměsíční intenzivní kurz špiónství, přičemž už po měsíci bez zadýchání v mínus pěti přeplave Loch Ness a po těch dalších třech je z ní totální padesátikilový zabiják od plotny, schopný krkolomně nafiletovat jakoukoliv veletupou džihádástickou buňku. Prostě výjimečně hnusná Blejk v přiblblém, nudném a škaredě natočeném šestákovém kroutihlavu o peklotyčně iritující a půl filmu otravně truchlící pomstychtivé vyfetlé štětce od Navy Fowls. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zas si niekto dal trochu viac bieleho, pohladkal si kozy a povedal si, že prečo by žena nemohla natočiť o žena ďalší špionážny thriler? A jak to dopadlo? Zmes nudy, chabej a neuveritelnej akcie, nesympatická marha a Law, ktorý to zobral kvôli splátkam hypotéky. Chudáci teroristi a tajné služby, keď ich vedia vyliskať novinári a feťácke kurvy. 1 z 5 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama