Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (663)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Main Title ,2. Prolouge ,3. Betty's Dream ,4. Bruce's Memories ,5. Captured ,6. Dad's Visit ,7. Hulk Out! ,8. Father Knows Best ,9. ...Making Me Angry ,10. Gentle Giant ,11. Hounds Of Hell ,12. The Truth Revealed ,13. Hulk's Freedom ,14. A Man Again ,15. The Lake Battle ,16. The Aftermath ,17. The Phone Call ,18. End Credits ,19. Set Me Free , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nemali sme príležitosť slušne sa spoznať.“ – „Nechcem ťa spoznať slušne, ani inak.“ Som uchvátený z toho, ako slávny komiks sfilmoval skvelý Ang Lee. Samozrejme chápem, čo koho štve (vrchol „svojského prístupu k obyčajnej komiksovej látke“ dosiahne kontroverzná snímka pravdepodobne v šialenom filozofickom finále, kedy sa, ehm, bijú dve entity), ale práve režisérov svojrázny, dráždivý a podľa mňa v dobrom provokatívny prístup ma úplne dostal. Okrem krásnych trikov a skvelej výpravy (púšť, les, veľkomesto) ma zaujali vynikajúce herecké výkony Nicka Nolteho (a jeho psov) a prísneho Sama Elliota, nádherne rozdelený obraz (myslím, že TAKTO ešte žiadny komiks doteraz nikde na svete nebol sfilmovaný), monštruózna akcia (hod tankom je ÚPLNE ŠIALENÝ), no jednoducho toto beriem všetkými desiatimi a jedným zmutovaným naviac. "Je to predsa syn svojho otca." ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Nechoďte na Hulka! Pro mě zklamání roku a Ang Lee si to u mě pěkně pohnojil. -scény bez Hulka jsou velice nezajímavé a nudné. Eric Bana? To že má být hvězda budoucnosti? Šak bol úplně blbý. Jeho projev mi až připomínal výkon Zdeňka Raušera z Divokých včel. Pokud při natáčení lovil bobříka nevýraznosti, tak se mu to povedlo na výbornou. -scény s Hulkem jsou proti tomu velice směšné. Při pohledu na to funící zelené hovado jsem párkrát nedokázal zadržet smích a obávám se že to tvůrci neměli v úmyslu. :-/ Dávám dvě hvězdy jen za technické zpracování. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Před pár lety, po dlouhodobém čekání, jsem naběhnul slintající blahem na Hulka a byl krutě zklamán. Třeba to bude režií Anga Leeho, od nějž mě zklamal už i Tygr a drak, ale především tím, že se tam toho jednoduše moc neděje a akční scény jsou sice pěkné, ale je jich tam hodně málo. Kladem je ale rozhodně výkon Erica Bany. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nádhera, zapomeňte na Supermana, pusťte z hlavy Spidermana, to jsou pohádky pro děti. Bruce Banner je ten pravý komiksový hrdina, člověk, donucený být někým, kým být nechce a s hrůzou zjišťujícím, že se mu to líbí, podaný skvěle Ericem Banou. Betty Jennifer Connelyové je dívka , která soupeří sama se sebou v pocitech lásky a odpovědnosti k lidstvu (hraje také výborně, jen ke konci její postava chvílema ztrácí ten správný výraz ). Nick Nolte je naprosto pomatený a šílený vědec, jdoucí klidně přes mrtvoly za svým cílem a Lucasův Talbot je jeden z nejnechutnějších padouchů, jaké jsem viděla. Film je velmi napínavý, triky jsou sice trošku slabší, ale pořád dost dobré a ústřední hudební motiv mi ještě dlouho bude znít v hlavě. Určitě lepší 4*. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (55)

  • Většinu textů z oblasti mikrobiologie má reálný základ. Pro film je napsala manželka režiséra Anga Leeho. (HellFire)
  • Hulk se ve své době stal smutným držitelem rekordu největšího propadu návštěvnosti v kinech. První týden otevíral jako číslo jedna, načež se druhý týden propadl o 69,7 %. (HellFire)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama