Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět potvrzeno: nikdo neumí sarkastické metafory ani do živého tnoucí hlášky ze života tak, jako je od svého stolu píše Sheridan. Nová sezóna Yellowstoneu se postavám konečně dostává doslova až na kost, a vyrývá do jejich kůží nové, pořádně zamotané obrazce. Akce jde sice letos na vrub rodinnému dramatu, ale je to drama intenzivní, a ve finále i patřičně krvavé. Zase jsem to musel jet celý v kuse do dvou do rána, jaký doporučení ještě sakra chcete? ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem o ničem. Až na posledních zhruba patnáct minut, kdy si tvůrci naivně mysleli, že doženou to, co předtím zanedbali a dali tomu krvavý a hlavně velmi otevřený konec. A to mi celkem vadilo. Každá předchozí série končila jasně, srozumitelně, ale hlavně ten pocit z odvedené práce byl v případě mojí maličkosti mnohem intenzivnější. Tady to bylo nemastné, neslané a skoro bez zápachu. Čímž neříkám, že tomu ještě nedám šanci, jen jsem musel narychlo sepsat svoje pocity, než zapomenu, o čem to vlastně celé bylo;) ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// No konečně to ve mě začíná trochu růst. Cliffhanger z finále je teda odpornej, ale aspoň se postavy konečně někam začaly posouvat, konečně to našlo lehkost, zároveň s tím se ale daří epizodám přidávat emocionální dopad, akce bylo akorát a režijně o dost koherentnější než ve druhé sérii. Jestli si to udrží současný tempo a grády, tak by čtvrtá série mohla ten hype konečně ospravedlnit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada přináší několik výborných momentů, pominu-li všemi opěvované kulervoucí finále, ale pořád se v nejedné chvíli dost vleče a začíná být na seriálu vidět, jak je psán za pochodu, jako kdyby šlo o telenovelu, již chtějí tvůrci skrze ne vždy dobře spojené náhody natahovat do nekonečna. Stále sleduju s velkou chutí, ale dřívější myšlenky na to, že budu moct konečně sledovat nejlepší seriál současnosti, se již rozplynuly. Uvidíme, co zbylé dvě řady. [viděno na SkyShowtime] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S trojkou je to těžké. Po dvojce, která místy vypadala jak souboj pistolníků na divokém západě je trojka mnohem více usedlejší, s důrazem na rodinné vazby a spory vně ní. To specielně platí pro první polovinu třetí série, která plyne jen velmi pozvolna a žádné větší překvapení se nekoná. Všichni ti, co máme rádi jsou přesně takoví, jak je máme rádi. Tvůrcům se navíc podařilo dobře obsadit vedlejší role. Qurianka Kilcher - ta křehká dívka z The New World je tu téměř k nepoznání a Will Patton totéž, ale oběma sedla jejich role na výbornou. A když už to vypadá, že se nedočkáme žádné reklamy na řeznictví, jako tomu bylo v epické dvojce, přijde poslední díl série a ten nás přesvědčí o opaku. Nepopírám, že některé scény jsou příliš over-the-top a spíše než funkční a realistické složí k pumpnutí trocha adrenalinového vzrušení směrem k mainstreamovějšímu divákovi, avšak pořád platí, že Yellowstone má brilantní scénáře a v rámci mezí reálné zápletky s twisty a cliffhangery, které dávají většinou smysl. Navíc s důrazem na dávné i aktuální tradice stylu žití a to je něco, za co si ho vážit více, než jen jako konzumní zábavu. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama