Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá komédia, a to mám rád podobný žáner. Tu ale nefungovalo takmer nič - ani vystupňovanie deja, ani vtipy, ani sympatickosť postáv a dokonca ešte aj ten dej bol ako pre škôlkárov. Nečakal som od toho veľa, ale dostal som toho ešte menej a podstatne som sa nudil. Podobné filmy sú podľa mňa skutočne zbytočné. 35 % ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení mnohých z Vás.Tento film byl velice dobře napsaný,zahraný a natočený. Po technické stránce to bylo super,hudba ve filmu byla dobrá a chytlavá. Matásek,Vlasáková,Švandová,Kerestešová,Polášek nebo Bystroň předvedli super výkony a film táhli. A ve filmu bylo spoustu skvělých gagů a ač jsem podle recenzí čekal kravinu,velmi jsem se bavil.Dokonce mě to bavilo než skvělý Hodinový manžel. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Můj ty bože. Co se jsem komu udělal, že se dnes točí takové filmy. Ten Tomáš Svoboda musí být opravdu blázen. Vůbec nechápu o čem tento film je. Kdyby tam nebyla Lenka Vlasáková, kterou mám moc rád Jarda Plesl, kterého přímo zbožňuji dal bych možná jen jednu hvězdu. Na odpad! to teda není. Jsou ještě o něco horší filmy, ale tohle byla taky pěkná hrůza. Největší chyba scénář. Marcel Bystroň není moc dobrý scenárista. Tento film se udělal jenom pro to aby pobavil. Nebýt těch dvou. Dám hvězdu jednu. Nejsem vůbec spokojený. Už ten název vypadal divně a námět prostě hrozný. U mě za dvě slabé, slabé, slabé hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ehm, celé mi to prišlo dosť prvoplánové a vo svojej podstate dosť nevýrazné, hoci zápletka ako taká mala na to, aby mohol byť z toho relatívne zaujímavý film. Tieto novodobé romantické komédie sú často veľmi priemerné a len málokedy sa nájde v tomto žánri niečo pozoruhodné a nadpriemerné. Toto však nedosiahlo ani len úroveň priemeru, aj keď to malo podľa mňa určite vyšší potenciál (aspoň tá kostra scenáru), no to jednoduché a prosté podanie to akosi napokon celé potopili. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tomáš Svoboda se zatím dokázal etablovat jako režisér zbytečných českých filmů, ale díky spolupráci s Marcelem Bystroňem se mu povedlo klesnout ještě níž. A to už je skoro umění. Mít partu slušných herců, koneckonců i zpěváků, zručných techniků a stejně to celé spatlat jako totální omyl. Tady chybí i naprosté základy střihové skladby, nějaký dohled na scénářem... Bohužel tu chybí ta pokora divadelníka, který si myslí, že film je v podstatě totéž. Není. Zlatý Magnusek, to je amatér, který na začátku neumí nic, má jen pokoru, ale s každou další produkcí se něco naučí. A pokrok je znát. Zatímco Svoboda má frčky v jiném oboru a filmy fláká. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama