Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční béčko, na kterém jsou dobré jedině přestřelky a spousta mrtvých, jinak je film absolutně o ničem. Tisíckrát provařené téma přepadení banky spolu s nesmrtelným hlavním hrdinou, to vše podtrhuje přímočarý děj bez nápadu a bez nějakých ambicí natočit kvalitní béčkový film. Nicolas Cage poslední dobou natáčí jednu blbost větší než druhou a tohle není žádná výjimka. 2* za dobré přestřelky, fanoušky tohoto žánru film nikterak nenadchne, ale asi ani nepohorší. 4/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage přišel o manželku, odcizil se lehce s dcerou, a coby policista města Chesterford brázdí ulice plné bezpráví. Jen je u toho víc zadumaný a zlomený než dřív. Úvod s rozjetím několika linií vůbec nevypadá zle. Velmi záhy je svědkem zběsilého střílení a několika povedených momentů. Jakmile se ovšem „rafinovaná“ bankovní loupež přehoupne do své druhé poloviny, logika si dává dovolenou. Po zuby ozbrojení profesionálové se začnou chovat velmi pofidérně (a začnou z banky vybíhat jak pomatené srnky), s tvůrci to vypadá, že se sebrali a odešli z placu a nechali se nahradit nějakými náhodnými kolemjdoucími. Vystřílené zásobníky vystřídají tupé momenty, kdy některé jsou nechtěně komické – třeba jako nahrávání vzkazu manželce a nenarozenému potomku. Velká škoda. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage už má za sebou mnoho mizerných filmů, ale pro většinu platí to, že ho v nich přehrála i krabice od banánů. Tady to ovšem neplatí. S podivem musím konstatovat, že tady byl Cage skutečně nejlepším hercem, což o kvalitě filmu něco svědčí. Každopádně jako v mnoha snímcích kategorie B a C i tady občas zafungovalo kouzlo nechtěného, takže se bylo čemu smát a kupodivu má film docela i solidní tempo plus je tu řada přestřelek, které sice mají pochybnou kvalitu, ale jsou tu a to se počítá. 25% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tuctové béčko, ktoré sa miestami hrá na srdcervúcu drámu a vtedy je totálne na smiech. Ako keď je policajt postrelený do nohy a pol hodiny lamentuje, že zomiera a ešte stihne natočiť v tej bolesti aj video pre manželku a nenarodené dieťa. Len kbelík pred seba a zvracať. No aj kopa iných vecí tu vôbec nefunguje, či postupy polície a SWATu, či zlodeji teroristi. Takéto debilné scenáre by dokázal napísať aj hotentot. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně celkem spokojený. Čekal jsem průšvih, které má Cage poslední roky moc rád, ale místo toho jsem dostal celkem neobvykle brutální béčko, které je TAK krátké, že je všechno tak rychlé, že nikdo nic neřeší a jen se tu střílí. Nestává se mi to často, obvykle si říkám, že by film měl být kratší, ale tady si fakt myslím, že kdyby měl film o 15 minut déle, fungoval by film trochu lépe. Takhle je to velmi svižní střílečka bez logiky, kterou ale u tohohle filmu nejspíš hledat nebudete. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama