Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle bylo mocné zklamání. Sice jsem si už zvykl, že Mark Wahlberg hraje v poslední době v dosti chabých filmech, ale něco takového jsem fakt nečekal. Pod tak silnou palbou různých klišé jsem se snad ještě neoctl, ukrýt se navíc nebylo kam, protože naprosto všechno následně zaplavila přímo tsunami patosu. Komedie to byla chabá, emocionální ždímačka se ale tvůrcům opravdu povedla, proto jsem je také náležitě ocenil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický hybrid mez komedií a dramatem,který klade důraz na to,že rodina je na prvním místě.Škoda,že ten hybrid tentokrát funguje tak napůl.Ne snad že by se Instantní rodina nesnažila dojit emoce,ale co je to platné,když skoro každá podobná scéna (byť i funkční) je velmi rychle degradována scénou,kdy se někdo chová jako hysterický magor.Já chápu,že američané mají v nátuře řešit věci jinak,ale co je moc je moc.Tady vší té hysterii kraluje Rose Byrne,která se pomalu ale jistě škatulkuje do podobných postav a já si vždycky myslel že má na víc...60% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE'S GOT A KNIFE. IT'S JUST A SPONGEBOB KNIFE. IT'S STILL A KNIFE." --------------- Keď Marky Mark netočí akčnosti s Bergom, venuje sa podpriemerným komédiám s plyšákmi a Willom Ferrellom a keď ani tomu, tak občas zapláva do vôd rodinnej komédie, čo je po romantickej komédii asi ten najhorší možný žáner. Jediná výhoda, keď už sa točí poriadne (veľké štúdio, viac peňazí, lepšie obsadenie a skúsenejší tvorcovia), je, že sa na to ako celok díva lepšie. Platí to aj v tomto prípade. Je tu pár zaujímavých vecí, ktoré osviežili sterilný obsah, napr. to, ako Mark videl deti ako psov, domy, renovácie interiéru, príp. postava October a jej obsesia so snímkom Splnený sen. Film mohol dosť vyťažiť z emocionálnej stránky, no s výnimkou jednej či dvoch scén to bolo ploché ako pristávacia dráha. Jednu hviezdu za úžasnú Izabelku Moner a tiež za knockout basketbalkou do tváre. Možno pridám aj druhú za bernského salašníckeho havina a fakt, že som to videl už dvakrát. Ešte uvidím. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Veľmi svieži a pohodový film, v ktorom nechýba kopec zábavných scén a zopár aj tých dojemných.. Nezaobišlo sa to bez klišé, ale na druhej strane ho nebolo vôbec veľa. Práve spomínaný humor(niekedy poriadne čierny humor) to v mnohých scénach vytrháva z otrepaných koľají a pridáva tomu zaujímavé korenie. Takisto ústredná dvojica je príjemná a nemáte problém im fandiť.. a to aj napriek tomu, že veľa herectva nám taký Mark Wahlberg nepredvádza, takže vidíte ho v roli, v akej hrá vo väčšine jeho filmov.. ale nakoniec to vôbec filmu nevadilo.. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Taky se vám občas stalo, že jste se natolik vžili do děje, až jste nerozeznali realitu? Nu, tak já jsem se při filmu vžil do děje tak moc, až jsem dostal pocit, že jsem si adoptoval ze sociálky tři cikánčata. Jednu uječenou malou pizdu Eržiku, životem nezpůsobilého Jožka a snědou prcinu která by mi maximálně dala tak 7 let natvrdo [nikoliv vejce], za obtěžování mladistvých, a určitě i za ten incest [ale je nevlastní, tak se to taky musí počítat? To jsou otázky, které mi nedají v noci spát]. Od doby, kdy na Marka spadlo cca. 146 kádinek černošského spermatu v mrazáku, sorry, ale tahle vzpomínka se z hlavy jen tak nevykouří, a proto myšlenka že by tahle osoba měla být pěstounem cizích dětí mi hlava moc nebere. A proto mi jeho role přišla až neuvěřitelně umělá až nepřirozená. Pořád opakující situace, že děti jsou jednou v pohodě, a jindy zas úplně na zabití, mě hodně iritovala až několikrát při běhu filmu. Za Boha, já nechci mít děti! Interesting, tohle je účinnější než kondom. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama