Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tím hlavním důvodem, proč jsem si tuto komedii pouštěl, byl bernský salašník na plakátu k filmu. Ve výsledku byl pes v záběru jenom párkrát, ale i tak mě to velice bavilo. Wahlberg a Rose Byrne vytvořili pohodovou dvojici, které jsem tu šťastnou rodinku přál. Příjemná feel-good záležitost s několika vtipnými scénami. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Necakany zazitok. Necakany, lebo o filme som sa dozvedel asi 10 min pred jeho spustenim. Film pobavil, prinutil sa aj trochu zamysliet, vdaka comu si niekto uvedomi ake ma stastie. Novovzniknutej rodinke sa neda nefandit. Podporna skupiny nemala chybu, strasne ma bavili useky s tymi ludmi. Wahlberg mi tam pasoval, s Byrne zahrali pekny parik. Deti boli fakt ako z filmu. Jeden teengeger, druhy citlivy truhlik, treti uplny exot. Takymto filmom sa tazko nieco vytkne, takze za mna jednoznacne hodnotenie. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I když to jede podle zaběhnuté šablony včetně přehnaného závěru, mezi současnými americkými rodinnými komediálními nenáročnými dojímačkami je to rozhodně to lepší. Má to všechny potřebné ingredience: fajn humor, trošku dojetí, sympatické obsazení a dokonce i Octavii Spencer v oblíbené roli empatické sociální pracovnice. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně vynikající rodinná komedie, se sympatickými herci, uřvanými dětmi a jedním nevyužitým psem... V Americe je možné zjevně úplně všechno i "kupování" si dětí na "trhu" - což mě teda upřímně šokovalo.. No a nebýt té skupiny, kde se všichni sebetrapnějšímu vtipu řechtali až k popukání, bylo by to ještě lepší...90% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Škoda uječené Rose Byrne. V mých očích tomu rozhodně sebrala hvězdu. Jinak se jedna o zajímavý film, který by fungoval lépe jako drama, než jako komedie. Jako komedie to totiž působí dost kýčovitě (hlavně poslední scéna u soudu) a ubírá to na reálnosti. Spadá do kategorie filmů pro lenivé nedělní odpoledne. 3* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama