Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rukopis Seana Andersa je tu jasne citeľný - jeho štýl je úplne nezameniteľný. Čo sa týka tohto filmu, nebolo to nič prevratné, ale zas ani žiadny prepadák. Trochu mi vadila tá prehnaná snaha hry na city, ale Andersov sentiment zrejme nesmie chýbať! Každopádne, jeho humor a štýl mám rád - a v tomto žánri patrí k tomu lepšiemu priemeru. Za veľké plus považujem aj ten sociálny rozmer takýchto filmov, ktoré sa snažia reflektovať súčasné témy - aj keď samozrejme v trochu odľahčenom podaní. Rose a Mark vytvorili vcelku sympatický pár, a detské role boli tiež vcelku dobre obsadené. Trochu viac dramatizácie, o kus menej prehnaného sentimentu a klišé - no a kľudne by to bolo aj na 4*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I když to jede podle zaběhnuté šablony včetně přehnaného závěru, mezi současnými americkými rodinnými komediálními nenáročnými dojímačkami je to rozhodně to lepší. Má to všechny potřebné ingredience: fajn humor, trošku dojetí, sympatické obsazení a dokonce i Octavii Spencer v oblíbené roli empatické sociální pracovnice. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, že tato komedie není obludně naivní, nicméně můžeme jí to hravě odpustit, jelikož se jí podařilo zkombinovat nadsázku, lehkost a alespoň v základech příběh, který neurazí. Pokoukání na Marka Wahlberga a Rose Byrne bylo velmi příjemné, projevovali se tak akorát sladce a sympaticky, aby film jako celek dokázal pohladit a přitom člověka nezadávil cukrem. Trnem v oku je pouze značně přepálená závěrečná pětiminutovka. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $67,363,237Tržby Celosvetovo $120,556,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,278,725Tržby za predaj DVD v USA $2,274,808║ Pre tento krát taká stráviteľnejšia komédia, kde to našťastie funguje hlavne dejovo. Pobaví a má to aj nejaký ten dramatický podtext. /60%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama