Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsme tu měli filmy V oku bouře, V oku tornáda, tak teď tu máme V oku hurikánu. V podstatě je to pořád stejné. Někde většinou v USA se rotočí hurikán a my sledujeme dění kolem. Buď se děj týká lovců hurikánů, nebo zachraňujících se lidiček. Liší se jen rozsah zmaru a zkázy, přičemž dogitalizace umožňuje s dobrým rozpočtem navodit až vizuální orgie, bohužel často navzdory scénáři. Tady to bylo okořeněno loupeží z federálního skladu, kam se vozí vyřezené bankovky k likvidaci. Dneska s nadupaným kompem dokáží filmaři lecos a tak udělat digitálně větrný vír, vznášející se domy či poletující auta není žádný problém... Z hlediska logiky je film naprosté béčko, pár nápadů ale bylo zajímavých. Pořád jsem si říkal kdo je sakra ta fešná agentka v nejlepších letech a pak jsem si vzpomněl. Na fešné herečky mám totiž pamatováka... Ano, byla to Maggie Grace jedna z přeživších letu Oceanic v The Lost... Dávám za dvě stodolarové bankovky z transportu. * * ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslim,že v současný době tvůrci jako Cohen nemaj na růžích ustláno,a u nás už tyhle filmy ani na nosičích nevyjdou.Jo,zlatá doba konce minulýho století,to byly žně.Na tenhle film by se dělal pořadník.Ale co.Stáhnout se to dá,někdy to jede i tv,takže vo to nepřijdeme.Hlavně že to neni komiks,proboha.Až se marvelovky a jim podobný přejí,tak myslim přijde čas porna.Všichni si budete honit péra u filmů v metru na telefonech,to bude zábava.já ale pořád pojedu svoji lajnu.tohle bylo zase hodně slušný,a nebejt toho ne úplně skvělýho konce,tak dám klidně pět hvězdic.80%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař Rob Cohen se bez většího humbuku znenadání objevil s nenápadným ale sympatickým akčňákem připomínajícím devadesátkové klasiky jako Twister nebo Povodeň. Nejedná se o žádný zázrak ale jsem velice rád, že pořád vznikají filmy tohoto typu, díky kterým si člověk vzpomene na to, jaké filmy se točily před 20-30 lety. Rád takovému filmu odpustím horší triky a nevýrazné herce, když dokáže pobavit a překvapit zároveň. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Predstavte si film v Oku Totnáda, no s ešte viac béčkovým prevedením, ktorý by neprekonal ani Sylvester Stalone s jeho Escape Planom. Ako akčný thriller so Stevenom Seagallom by to bolo fajn. Problém je v tom, že tu Seagall Nehral... ()

Galerie (85)

Zajímavosti (6)

  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)

Reklama

Reklama