Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Pepa (Michal Suchánek) od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život. Ve školce nebyl oblíbeným dítětem paní učitelky, ve škole s ním nikdo moc nekamarádil. Na gymnáziu patřil mezi vyložené outsidery. Dlouho mu trvalo, než se osamostatnil, našel si práci, ženu, založil rodinu. V současnosti pracuje jako obyčejný úředník, který žije se svou ženou Zdenou (Petra Špalková) a dospívající dcerkou Zdeničkou (Natálie Grossová). Každý týden chodí s manželkou hrát karty ke svému dobrému kamarádovi Tondovi (Filip Blažek) a jeho ženě Jarmile (Alice Bendová). Zdá se, že Pepovi nic nechybí a vede obyčejný, ale šťastný život jako celá řada jiných lidí. Možná ale, že to není život, o kterém snil. A možná, že ho čeká život úplně jiný. Přijde opravdu ten správný zvrat v jeho životě, když k němu do kanceláře nastoupí nová kolegyně mladá a krásná Pavlína (Alena Doláková)? Nebo když potká svou vysněnou krásku (recepční - Anička Stopnická), kterou občas sleduje dalekohledem a díky které dokáže uniknout alespoň na chvíli z nudné a stereotypní reality jeho běžného života? Paralelně s životem Pepy se nám otevírá i život již zmíněné recepční Ireny, která v soužití se svým přítelem Emanem (Martin Pechlát) není úplně šťastná, avšak stále se snaží otěhotnět. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Kam se poděl vtip z české komedie? Celé jsem to protrpěl až do konce a nestačil se divit, co si pan Ján Novák představuje pod pojmem humor. Chrlí na nás samé banality a scény, které měly být vtipné vůbec nefungují a když tak jen jako trapas! Letos nejspíš to nejhorší, co jsem z naší produkce viděl. Korunu všemu nasadila závěrečná reinkarnační blbost. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to přepnul a zhruba to dokoukal. Na to že to bylo psaný jako komedie, to moc komický nebylo spíš naopak. Bylo ho hodně hořký a ten konec bez happy endu dost nezvyklý. Takový lidi určitě jsou a je jich hodně těch podpantofláků či lidí co si nechávají vše líbit. I já si nechám až moc líbit, ale prostě takový je život. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tenhle život mi moc nevyšel." Tak snad ten příští bude o něco lepší, Pepo. Musím se přiznat, že jsem se moc nebavil, spíš jsem trpěl s hlavním nehrdinou a při bilancování svýho života jsem bohužel našel několik styčnejch bodů. Depresi jsem však hravě překonal ujištěním, že dneska už jsem chlapák a podobný faux pasy už se mi nemůžou stát. Tím jsem získal nad Pepou výraznou převahu a nemusel jsem ho hodit do odpadu. Raději na něj hned zapomínám a jdu si užívat svůj báječnej život, ve kterým mi žena slouží, děti plní moje skrytý přání a pes mi nosí pantofle. Jó, to je realita. Teda přibližně. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný a nudný hrdina ve filmu stejných vlastností. Člověk je až fascinován přemýšlením, jaký musel být scénář, když bylo natočeno tohle. Prvoplánové, s nesmyslnými dějovými zvraty (dcera), plné odpudivých karikatur a navíc tam (zase!!!!!) hraje Filip Blažek. Ten chlap musí snad točit pět filmů a sedm seriálů najednou, ne????? Ach Bože, jaký byl kdysi Suchánek skvělý komik. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pepa je vůl. Životem proplouvá tak nějak samovolně a tak se ani moc nemůže divit, že všechny jeho akce končí tak jak končí. Ano i takoví mezi námi jsou. Trochu mi uniká co nám chtěl tenhle film vlastně sdělit. Že i tydýti mají svoji šanci? Když ne teď tak pak? Suchánka jsem jako herce přestal mít rád někdy v době debilního Tele Tele, pokud se můj vztah k němu vůbec dá definovat - mít rád. Kupodivu tady mi ale nevadil a nenapadá mně nikdo lepší kdo si mohl natvrdlého Josefa střihnout. Přitom kostra filmu nebyla špatná. Samozřejmě ta předminulá éra... to zase bylo něco. Já těmhle filmům říkám Lidl Retro. Tam také hodí dnešní kus čokolády či salámu do tehdejšího obalu a my máme mít pocit, že jsme back in eighties... Někteří filmaři si zase myslí, že když někoho hodí do barevného ohozu s širokým límečkem a před barák postaví žigulíka, že to je to správné retro... Ne e, není! Vrcholem je za každým slovem pronesené čest a soudruhu což z dané doby dělá parodii samo o sobě. Ona ovšem byla ale jiná. Je to znak určitého nepochopení a neumětelství. Naštěstí pro nás Suchánek nemusí dlouho hrát mlaďocha ve svých skutečných dvaapadesáti a Kociánová jeho maminu ve svých skutečných třiatřiceti... Když se vše přenese do současnosti sledujeme další tentokráte už porevoluční pachtění Josefa odnikud nikam. Komedie? Ani náhodou. Je to spíše smutné. Už jen pro to vědomí, že jak jsem psal výše, takových Josefů je kolem nás asi dosti... A tak až večer budete větrat a zavírat okno, pozorně se podívejte. Třeba se odněkud zalesknou dvě čočky a pak budete vědět, že jeden takový Josef pozoruje i vás. Dávám za dvě ... * * ()

Galerie (108)

Zajímavosti (8)

  • Malou roli Pepova spolužáka si zahrál Lukáš Kunz, který je jinak známý pro účinkování v pěveckém vystupování pro děti Štístko a Poupěnka. (Timak)
  • Ve filmu jsou použity záběry z výstavy Paneland: Největší československý experiment v Moravské galerii v Brně (proběhla od listopadu 2017 do března 2018). [Zdroj: filmovyprehled.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama