Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (465)

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi štýlová vychytávka úplne prispôsobená dnešnej modernej dobe. Zaujímavé a napínavé do posledného momentu, pričom záver po obsahovej stránke tiež milo prekvapil. Vlastne väčšina dejovej linky sa skladá iba z čítania správ a sledovania pátrania prostredníctvom počítača, internetu a sociálnych sietí, no i tak som od toho nedokázal odtrhnúť zrak. Veľká spokojnosť, slušný nadpriemer. 80/100 ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Originálně pojaté moderní kriminální pátrání ve světě sociálních sítí. Neotřele natočené, kdy standardní filmový záběr není ani jeden - vše se odehrává přes kamery na mobilním telefonu a přes displej počítače.  Povedený kriminální thriller s překvapivou zápletkou (tak si to nepokažte, nekoukejte na fotky ani ukázky a rovnou si to pusťte). 4,5 hvězdy 85% (viděl jsem 1x, titulky) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ťaman ztratí opičku a rozjede otravné sajbrpátrání, kdy sto minut unyle četuje, skájpuje a ássbukuje, až se dokliká k naprosto mdlé a nedramatické pointě. Opravdu nechápu tu hysterickou přebušenost téhle prudy, není to ani originální, ani zábavné, a na toto téma už existují mnohem zdařilejší a daleko sugestivnější pičiny. Prudy, kterou navíc opět zjevně cvaklo jako své píárko Džobsovo zlodějské impérium enormně předražených pleček pro frajeřící snobské mentály a jež nese jasné poselství, že Okna už používají jen mrtví a jinak celá ta tolik progresivní zmanipulovaná degenerace pečlivě vypláchlých reklamních konzumentů musí mít samozřejmě ony židácky cenově přebušené a externě nekompatibilní, ale přece tolik kůl vergly s nepřátelskými operáky! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEZNAL JSEM JI. SVOJI DCERU...“ /// Další filmovej přírůstek na téma – co vlastně víme o svých dětech. Ne o těch v plenkách … Dlouho je to takovej „rozumnej“ (jakože takhle to nějak funguje) příběh. Dcera v píči a fotřík… vlastně postupně taky. Jde samozřejmě o sociální média, nejen Fcb, ale tak nějak všeobecně o jakýkoliv. O tom, jak se na nich chováme – zase všeobecně, takže film obsáhne skoro všechno. A ukazuje, co jsme (většinou) zač. Téměř všechno se odehrává online, nebo přes kamery – prostě taková je doba. A že se ztrácej děti? Taková je doba. Brzy to bude LIVE na netu. A zase bude civilizace o kus dál… Krimi drama ze současnosti pro ty, kteří si nás právě zapli. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zůstali jsme sami a nevím, za co doma můžu a za co (asi) ne. 2.) Zjistím co udělat, aby mě nikdo nenašel. 3.) Thx za titule „Sarinka.luc“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ta avizovaná internetová (resp. "sociálně síťová") forma filmu mě od něho už dopředu odrazovala, děsil jsem se nějakého zběsile sestřihaného galimatyáše ve stylu found footage, ale nakonec byl film nečekaně záživný a kupodivu i dobře "koukatelný" (v kterýchžto dojmech se jak čtu shodnu i se spoustou jiných diváků). A to díky dobře vypilovanému scénáři, vizuálně výborně zpracovanému, i skvěle vypointovanému a vygradovanému. I ten happy end byl snesitelný (i když bych se bez něho obešel) a herci uvěřitelní,takže hodnotím jako jasný nadprůměr. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (52)

  • Detektívka Vick (Debra Messing) vyhlásila stav "únos" o 8:54 ráno, ale na Amber Alert je vidieť, že bol vydaný o 8:45 ráno. (Pat.Ko)
  • Príslušník zákonných síl by si pravdepodobne nevybral zverejnenie tváre svojich detí na sociálnych médiách, z obavy pred následkami. (Pat.Ko)
  • Vzhľadom na to, že mali sedem týždňov náskok pri natáčaní, režisér Aneesh Chaganty a producent Sev Ohanian najali strihačov a spolu vytvorili hrubú verziu filmu, pričom Chagnaty zahral všetky postavy. Táto verzia trvala hodinu a 40 minút. Pred začatím natáčania ukázali túto verziu štábu, aby každý získal predstavu o tom, čo vytvárajú. (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama