Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (263)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $36,108,758Tržby Celosvetovo $65,608,758Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Dosť rozhárané. Necelistvé. Wahlberg s tou gumičkou na ruke mi išiel riadne na nervy, aký to tam malo zmysel? Peter Berg sa vracia k zmatečnej réžii, však predošlé filmy už mal na dobrej úrovni, čo sa deje? / 45%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg patří celkem mezi moje oblíbené herce a dle zdejšího hodnocení jsem čekal slušný akční nářez. Ten se sice dostavil v menší míře, než by mi bylo milé, nicméně musím uznat, že šlo o jakžtakž slušnou podívanou s několika opravdu povedenými scénami. Bylo tu sice i pár slabších a nezáživných pasáží – házení křehké Lauren Cohan o zem a zeď (to by ta buchta neměla šanci snad ani přežít – ale zas se na ní pěkně dívalo. U Rondy Rousey bych to snad i pochopil, leč…No každopádně to ale nevidím na víc jak klasický průměr. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAMESI SILVO, VÍTEJ V NOVÉM TYPU VÁLKY“… /// A tak James vypráví… o cesiu, tajnejch službách… speciálních týmech… a misi, jejímž cílem bylo přepravit „zásilku“ vo kus (přesně teda o 22 mil) dále. Jak věřil, že spojení je zabezpečený… Rozjíždí se dost dobrá akce v ulicích města – motorky, auta, granáty… pak přestřelka v paneláku – takže si tady (i díky Iko Uwaisovi) pořádně „zaRAIDujeme“. Možná je těch úvodních ¾ hodiny zbytečně komplikovanejch – teda v kontextu toho, co následuje v tý druhý pětačtyřicítce. Ale má to solidní pointu – to jako jo! Berg, Wahlberg i Uwais (škoda, že mu chybí „berg“) akci uměj, takže tenhle vejlet do nejmenovaný asijský země můžu všem, kterým výše uvedený stačí ke štěstí, vřele doporučit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdo je „bipolární“ kretén. 2.) Zjistím, jak vypadaj dnešní zbraně hromadnýho ničení. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nádherný propastný rozdíl mezi mnou zde naposledy hodnoceným asijským filmem s parádní akční choreografií ale mizerným příběhem. Proč? Berg to má přesně naopak: v bitkách kvůli střihu skoro nejde poznat, kdo koho řeže, ale zato se tu parádně vyjímá ona hollywoodská patina a vypilovanější scénář. A ďábelsky přísnej Mark Wahlberg. Takže... si holt vyberte, no. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Brna do Prahy (a že jsem to nehodnotil jsem si vzpomněl až teď). Já to mám s tímhle filmem těžké. Na jednu stranu to je akčňák, který dává smysl, je na něm vidět, že na scénáři někdo opravdu pracoval a že režisér nespoléhal jen na to, že akce všechno zakryje, ale co mám dělat, když to na druhou stranu je akčňák, který je mdle natočený, po většinu času mě nudil a vlastně ve mě ani nic nezanechal? Tohle je jeden z případů, kdy cením obsah, ale forma je na prd. Navíc některé informace podává podivně chaotickým způsobem a vůbec nechápu proč, na art si to nehrálo a i kdyby jo, stejně bych nadával. Tohle bohužel ani na tři hvězdy nevidím, ale abych nekončil tak černě, myslím si, že z Ika Uwaise by mohla být správná novodobá ikonická akční postava, jako svého času byl třeba Stallone nebo Van Damme. Jen mám pocit, že mu nikdo moc nedává šanci pořádně prorazit. Lepší 2* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Film měl být správně natáčen v některých asijských městech, ale byl natočen v Bogotě v Kolumbii. Byla odvedena velmi dobrá práce, která skrývala pravou identitu města, ale v jedné scéně byla vidět kolumbijská vlajka, stejně jako několik obchodů ve španělštině. (Kudly4)
  • Písnička, která hraje na koncu filmu, je „Is You Ready“ od Migos. (Duoscop)
  • 5. února 2018 se během natáčení v Kolumbii objevil i kolumbijský prezident Juan Manuel Santos. Režisér Peter Berg mu dokonce nabídl, jestli s ním nenatočí jednu akční scénu. (ČSFD)

Reklama

Reklama