Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Videa (15)

Trailer 10

Recenze (263)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Milý oblíbení uživatelé. na některé dám více na některé méně. Ale jsem rád, že jsem tentokrát na vás nedal téměř vůbec. To, že ten film mohl být něčím ještě lepším, nebýt hloupých stříhačů, tak s tím jednoznačný souhlas. Nechápu, že v poWickovské době se stříhači stále upínají k takovým šílenostem. Kór když mají k dispozici rváče Ika. Tam ale u mě zápory končí. Wahlberga mám prostě rád a proto mu šéfa dost dobré bandy žeru i s navijákem. Iko je fakt dobrej a jeho pohledy mají podobný úder jako ruce a nohy. Přestřelky nejsou vůbec špatné, ale mohly být na úplně jiné úrovni. No ten proklatý střih. Ještěže to Rko zde plní svojí úlohu na výbornou. Závěrečný překvápko si čtvrtou hvězdu pevně uchytilo a můžu říct, že 75 procent dávám s vědomím, že si tuhle jízdu dám klidně někdy znovu. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Film spatlaný z bůh ví čeho. Celé je to hrozně nesympatické a prapodivně matoucí. Hlavní postava nedává vůbec smysl, Nikdo nám není pořádně představen, o té organizaci taky víme prd. Vůbec mě to nebavilo a posledních pár minut jsem prospala. Až tak moc mi bylo ukradený, jak to dopadne. Plus to bylo dost předvídatelné. Opáčko si fakt nedám. 1* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Selže diplomacie? Selže válka? Je čas volat Marky Marka! Přetechnologizované, chaoticky sestříhané, plné otřesného kamerového třesu a rétorických cvičení elitních agentů, kteří jsou sice plní hlubokých mouder, ale jako odstřelovači jdou do akce v modré flanelce. Zbayovatělý Berg je regulérní blázen, který to chvílemi musel dirigovat s tou Wahlbergovou žlutou gumičkou kolem krku. Chtěl jsem napsat, že mě překvapil vyvrcholením, kdy prapor posázený hvězdami nečekaně ušetřil svého výronu, jenže pak jsem zjistil, že má v plánu trilogii. Vsadím se, že na jejím konci budou na vlajce další bílé skvrny a nebudou to nové členské státy. Takhle to přece nemůže nechat.. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z vůdčích představitelů hollywoodské kavárny Berg si ke svému zděšení uvědomil, že pro jeho tvorbu tak charakteristický vlastenecký patos již přestává zabírat i na americké popkornové publikum, v důsledku čehož se nyní nenáročného diváka pokusil nalákat na "ultimátní akční jízdu". Jeho předcházející snímky si i přes onen ideologický nános a slaboduchý scénář uchovaly alespoň náznak dějové linie, avšak v případě Mile 22 již zůstalo pouze u chaotického shluku záběrů. Ve střižně i za kamerou zřejmě zaskakovali nějací brigádníci, což se mimo jiné zásadně promítlo do zoufalé neefektnosti akčních scén. Nesmyslně se třesoucí obraz, zmatečně používaný zoom in-out a především zběsilé střídání jednotlivých záběrů, které mnohdy trvají pouze několik milisekund, a tudíž je divák vnímá převážně na podprahové úrovni. Ve výsledku tedy akce bez akce, která vzhledem k žalostnému střihu navozuje leda tak bolest hlavy. Jakožto zdejší hororový expert jsem se domníval, že tragického Slender Mana v souboji o nejhorší snímek léta nikdo nemůže ohrozit, ale Mile 22 se ukazuje býti více než důstojným soupeřem. Odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg patří celkem mezi moje oblíbené herce a dle zdejšího hodnocení jsem čekal slušný akční nářez. Ten se sice dostavil v menší míře, než by mi bylo milé, nicméně musím uznat, že šlo o jakžtakž slušnou podívanou s několika opravdu povedenými scénami. Bylo tu sice i pár slabších a nezáživných pasáží – házení křehké Lauren Cohan o zem a zeď (to by ta buchta neměla šanci snad ani přežít – ale zas se na ní pěkně dívalo. U Rondy Rousey bych to snad i pochopil, leč…No každopádně to ale nevidím na víc jak klasický průměr. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Písnička, která hraje na koncu filmu, je „Is You Ready“ od Migos. (Duoscop)

Reklama

Reklama