Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Zajímavý nápad, slušné zpracování, velmi dobré herecké výkony - Tennant, Sheehan. Slušně vystavený thriller s využitím moderních technologií, který může sloužit i jako jisté zamyšlení, jak s těmito technologiemi nakládat. Bylo to takové střídmé, rozumné, chladné, napínavé. Konec trošku ujel z nějaké rozumnosti a uvěřitelnosti, naštěstí to nebylo nic, co by se nedalo překousnout. Celkově tedy slušná podívaná, ale spíše na jedno kouknutí, vícekrát asi není třeba. Howgh! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Řemeslně solidní thriller by mohl být kratší, čímž by vypadla hluchá místa. Pár scén napětí má, ať už se psem, objev oběti či závěr, ale jako celek je kolísavé. Osobně mi však nejvíce vadil hlavní hrdina Sean, jelikož udělat z něj naprostého debila nebylo nejšťastnější. A až do samého konce se sice snaží, jenže dělá botu za botou, což už nevypadá normálně, ale hloupě. Pochvalu si naopak zaslouží D. Tennant v roli psychopata, protože toho slizouna jsem mu věřil. Škoda, že sympatické postavy jaksi chybí a navíc k tomu C. Olivero vypadá jako Jan Kraus, což mne poněkud drtilo... Na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin za svou kariéru „zboural“ hodně mrakodrapů a nejednou nám detailně představil americkou vlajku, coby letitý úspěšný producent ale zřejmě zatoužil po zvolání „akce“ a zkusil to i coby rejža. Debut Geostorm byl ovšem průšvih, napodruhé je to výrazně lepší. Dva kámoši si vybrali poměrně zajímavou živnost – parkují auta u luxusní restaurace, a zatímco se jejich majitelé cpou jehněčím, hoši se nezvaní mrknou k nim domů. Jak už to tak bývá, právě si vybrali hodně špatnou oběť. Na kreditce má zřejmě hodně zlaťáků, ovšem jeden z mladých flákačů v domě najde i něco jiného. A policie mu (dle očekávání) nevěří, zvlášť když chtěl někomu vykrást kvartýr. A samotný majitel luxusního domu se o mladíky sám začne zajímat. Hra kočky s myší může začít. Devlin se snaží, první polovina je hodně dobrá. Rafinovaná, napínavá, poměrně originální. V druhé půlce si ovšem sám šlape na to, co si vybudoval. Vizuál nepřekvapí, drive je pryč, stopáž je hodně přestřelená (něco přes 90 minut by stačilo a bylo by to našlápnuté), mnohé scény jsou zoufale nevýrazné a postrádají vnitřní napětí. A mocná FBI vyčkává za bránou na povolení (vážně?). Charismatický psychopat David Tennant nicméně velmi solidní. Jak říkám, první polovina je na 4 hvězdy, druhá minimálně o jednu méně. Tak si vyberte. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slušné spracovanie, charizmatický David Tennant (taký šťúply herec, no dokázal nahnať zimomriavky) a v niektorých scénach slušná dávka napätia. Ale o horore by som rozhodne nehovoril, napínavý thriller to áno. Na druhú stranu však mi tu práve gore scény najviac chýbali, priam si pýtali byť tu. A zišiel by sa ešte nejaký nápad, ako viac oživiť scenár, niektoré miesta boli také, že začali rýchlo nudiť, našťastie bolo ich len pár. Lepší priemer. 65/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Snaživý malý thriller od režiséra Geostormu. Příběh o dvou mladých zlodějích, kteří se vloupávají do domů, ale vše se změní, jakmile jeden z nich uvidí něco, co neměl a začíná souboj se slizským Psychopatem ( Výborný David Tennant), který se neštití ničeho. Hezky funguje napětí, film má spád, herci jsou sympatičtí, dojde i na menší překvapení. takže jako thrillerová jednohubka film kritéria splňuje. Není to sice nic výjimečného, ale já se bavil obstojně a rád filmu přilepším. 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama