Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

Dale 

všechny recenze uživatele

Predvídateľný thriller s magorom, ktorý je mixom Charlieho Sheena (oči, vlasy) a Mr. Beana (nos, ústa, líca), čo je šialená kombinácia a presne tak aj vyznieva jeho postava. Na mňa pôsobila viac komicky ako desivo, aj keď stváral naozaj príšerné veci, čím trpel aj celý film a sotva mohol mať atmosféru, akú by mal mať. Thrillerov s podobným pošukom, ale oveľa vydarenejších by sa našlo na každý prst desať. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov roku 2018, napriek tomu že agenti FBI stoja pred dreveným plotom a čakajú na povolenie k prehliadke, napriek tomu že zlodejíčkovi policajný detektív neverí /biely postarší detektív, prirodzene/ a ani FBI na tom nie je príliš lepšie /nebyť mladej, prirodzene, čiernej, prirodzene, politická korektnosť, prirodzene, progresívnej ešteže nie slovenskej agentky/. Tak sa mladík /prisťahovalec, prirodzene/ púšťa do nerovného súboja zo zlým bohatým postarším /bielym prirodzene/ ujom, ktorý nie je v snehu schopný nájsť stopy dvojice na úteku. Chýb je vo filme príliš veľa, ale tak nejako ich človek Devinovi odpustí, pretože trochu sa v úvode pobaví, neskôr zažije trochu akcie a až do konca ho film drží v akom takom napätí. Nebyť povinnej politickej korektnosti vzor 2015 a neskôr mohlo to byť ešte lepšie, takto 81%... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky v mnoha ohledech neskutečně děravý, ale jinak překvapivě slušný thriller o bohatém a na první pohled nedostižném psychopatovi a jeho mladém protivníkovi, který se pokouší zachránit dívku, ze které si udělal domácí zvířátko. Film se snaží o chytřejší thriller, než nějakou vyvražďovačku, ale právě v tomto ohledu nejvíce troskotá, pokud se divák jen trochu zamyslí. S vypnutým mozkem film překvapivě slušně funguje a vyloženě neuráží. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladík uvidí čo nemal a odvtedy sa pre neho začína adrenalínová jazda a nerovný súboj s prefíkaným psychopatom. Je to síce o malú štipku slabšie ako moja obľúbená Disturbia, ale kto má rád filmy o tom, kto s kým napokon vyjebe, tak si to určite užije. Áno, o horor sa nejedná, ale napriek tomu je to vynikajúci thriller, ktorý dokáže udržať diváka v napätí od začiatku do konca, takže v tomto prípade budem ten "utopista" veľmi rád!!! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Lze natočit thriller (o horor to ani nezavadilo) špatně? Ano lze a tenhle film je toho důkazem. Film je o 2 zlodějích co kradou a jednoho dne jeden z nich najde v baráku unesenou dívku (ze začátku to připomíná Smrt Ve Tmě) a snaží se ji zachránit. Únosce to, ale zjistí a snaží se mu udělat ze života peklo a dostat ho. Celý film se neskutečně vleče a nudí minimálně 3krát nebo 4 jsem to stopl a surfoval po netu jak mě to nebavilo ke konci to navíc zavání těžkou parodií (Věta Takhle se zachraňují rukojmí) a z postav se stávají nesmrtelní pominu to, že ženská přežije výstřel a pád do jakési jámy s louhem bez zranění, ale, že jeden maník přežije minimálně 4 rány rýčem a druhý další rány rýčem a ještě minimálně 5 ran topůrkem od sekyry to už mě hlava nebere. 40 procent a i to jsem hodný. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama