Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsou už jenom idiotské postavy a Reeve si jede svou speciální hereckou ligu. Jedna debilní akční scéna střídá druhou a souboje jsou totálně gay. Ostudná série a ani dva následující restarty s mega budgetem a snahou i talentem obdařených tvůrcu se mezi výjimečnou kvalitu nedostali.Superzoufalec :) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pri úvodnej titulkovej scéne som váhal, či pozerám správny film, ale naozaj to začína groteskou. Slabou, ale ešte znesiteľnou, to horšie príde neskôr. Objaví sa jeden lúzer ako hlavná postava, ktorý potom doplní partiu nevýrazných záporákov, kde šéfuje osvedčený vrah od Columba. Zbláznenie sa a schizofrénia Supermana naozaj nie je to, čo divák od takéhoto filmu očakáva. To všetko v prepálenom trvaní vyše dvoch hodín a filmová katastrofa je na svete. Nemôžem dať ani dve hviezdy, pretože ide o zneuctenie kultovej postavy. –––– Chceš zbohatnout? Staň se počítačovým programátorem. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to jenom můj pocit, nebo se Superman trojka nesměle snaží o komedii? Je tu nepovedený pokus o situační humor a občasné rozpačité konverzační výměny, které v hlavě scenáristy působily směšně. Obojí se minulo účinkem. Korunu všemu nasadil nevtipný Richard Pryor, v roli počítačového hackera - génia. Kupodivu by se film bez Supermana Klidně obešel. Ten si sem tam někoho zachrání z katastrof které se na něho tak lepí, ale do děje samotného většinu času nezasahuje. Trvalo to dva díly a ze superhrdiny v pláštěnce se stala vedlejší postava. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +postava Lany Langové, příběh Supermana pokračuje, několik scén -film postrádá logiku, lepší příběh a technické zpracování, Lex Luthor je jen jeden/// Při úvodních titulcích jsem teda pořádně čuměl a nevěděl jestli se smát a nebo plakat. Na vině je především technická stránka filmu, od začátku dokonce je na filmu vidět jeho stáří a v kontrastu s příběhem o inteligentním počítači se mi chce až zoufat. Tolik nelogičností a levných efektů v průběhu filmu se jen tak nevidí. Musím třebas upozornit na jednu scénu při které superman zachraňuje loď z které uniká nafta...supík si krásně jako by nic nafouká všechnu vyteklou naftu zpátky přes otvor do lodi (tady bych to ještě bral) a aby zabránil následnému úniku nafty, tak celou díru přisváří svými paprsky (z očí mu šlehá laiser nebo oheň) a tak mě logicky napadá neměla ta loď udělat BUM?... u svého auta to raději testovat nebudu :-) Teď takovej postřeh: Postavu Lany Langové, kterou ve Smallvillu ztvárnila Kristin Kreuk zde hraje Annette O´Toole, která v témže seriálu kraje matku Klarka Kenta. Fakt, který ale mile potěší. Na závěr snad jen dodám, že film jsem rád zhlédl, má něco do sebe, ovšem předchozím dvěma dílům se nevyrovná a nebýt postav a Supermanovského schématu, tak by neměl co nabídnout./// Celkem 56%/// ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

I když bych k smrti rád dal čytři hvězdičky, nejde to. Superhrdinův příběh je obohacen o staronový milostný motiv, Robert Waughn je skvělý zloduch a boj dobra a zla v podání Supermana a Clarka Kenta na vrakovišti je úžasný, prostě to nejde. Mimo jiné mi to kazí ten obří počítač a moc nevýrazný Richard Pryor :-( ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • V úvodu příběhu okolo 4. minuty začne plyšovému chodícímu tučňáku hořet pravé zakrnělé křídlo. Když však dojde ke Clarku Kentovi (Christopher Reeve), hoří mu hlava a křídlo je netknuté. (Terva)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama