Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zounar se chce naučit plavat. Zajde za Dejdarem, bývalým učitelem tělocviku. Ten ho zkopne do vody. Zounar se málem utopí. To je ale vedlejší. Protože je mokrej a domů to má možná i 100 metrů, půjčí mu Hybnerová Dejdarovy suchý hadry. Zounar si je natáhne na mokrý kraťále, takže je vlastně furt mokrej a zatuchlej a do toho ohavně vyžranej. Ale to je taky vedlejší. I to, že u té rádoby oduševnělé Hybnerové vede neskutečný řeči vo tom, že ženský jsou věčně nadržený, takže je není možný nikam pouštět, a vůbec je nechávat bez dozoru. To je ale taky vedlejší. Pak přijde domů za Schneiderovou a nepochopitelně mlží kolem toho, proč má na sobě cizí hadry. A to je taky vedlejší. Celej tenhle seriál je vedlejší. Někdo si ho dovolil odsoudit po jednom dílu, já tak činím po deseti minutách. Herci, kteří něco takovýho vezmou, jsou prachobyčejná šmíra. Jděte se bodnout. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Scenáristka Lucie Konečná (tímto se omlouvám Lucii Konášové, kterou jsem zde neprávem a svou chybou zmiňoval původně) seriál pojala komerčně opět špatně. Jasně, za blbý střih a mizernou kameru, která sice umí celky, ale absolutně nezvládá detaily, za to holka nemůže. Že je rejža flink, za to taky ne. Ale napsat - opět - všechny ty postavy jako rádoby vtipné a bodré vesničany, kteří se chovají minimálně jako pitomci, a ne jako normální lidé, za to už může. Asi tak zněla komerční objednávka, ale o to smutnější celá situace je. Každý si potřebuje vydělat, scenáristé za co nejvíc scénář nejlépe seriálů, rejžové a herci nemlich to samé. Ale do prčič, nejde to nějak uvěřitelněji a přitažlivěji? Proč se musí Hrachovcová pořád chovat jako debil, proč Čtvrtníčka má charakterizovat mánie v používání dalekohledů, proč Zounar pronáší tak trapné repliky po x letech manželství, proč se nakonec i Dejdar s Blažkem chovají jako dementi (protože si dali dvě piva? A kde je kurnik koupili, když tam chcíp pes a krám je zavřený?!)? Jiráček zase hraje svoji škatulku. Jediná postava snad nemá nějaké potrhlé vlastnosti, a jen samotná lokace, za niž je hvězdička, nestačí, fakt ne, lumpové jedni televizní, vychcaní. Jo, a úvodní znělku jste ukradli Beatles. ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále a debilně chychotající se dva šotci, zakládají hospodu v Mokropsech. Do toho tam pobíhají dvě slova alias Martin Zounar. A aby toho nebylo málo šoupli tam české hezké melodrama o krizi středního věku jednoho šotka a k tomu to melodrama piáno, které hraje uplně v každém českem serialu či filmu. Přeju si, aby se ten pianista šel zabít kurva! ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama