Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda seriálovou verzi (která zde na csfd není), což je v podstatě rozšířená verze filmu. A až na vyložené demence ve scénáři je to neskutečně chytlavá věc, takže jsem všech 6 dílů zkouknul na jeden zátah. Poláci by mohli učit naše filmaře, jak se dělají filmy a seriály, minimálně alespoň co se vizuálu týče. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Patryk se toho nebojí a servíruje tyto mafiánské pohádky na dobrou noc s grácií sobě vlastní. Má své oblíbené herce, kteří se objevují ve všech jeho filmech. Hrají výtečně a povětšinou se na ně i dobře kouká. Tady Kobiety opět zastiňují drsné pojebi a vůbec se toho nebojí. Jsou chytré, ambiciozní, kreativní, ale i naprosto tupé mimo realitu, zralé na pořádnou nakládačku a ty většinou napáchají nejvíc škod. Opět nabušené, atmosférické a správně drsné. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„POTŘEBUJU AGENTY, KTEŘÍ BY PRACOVALI V PODSVĚTÍ. HLEDÁM LIDI, KTEŘÍ PŘEMÝŠLEJÍ NETRADIČNĚ, KTEŘÍ SE NEBOJÍ RIZIKA A DOKÁŽÍ PRACOVAT POD TLAKEM. TAHLE PRÁCE JE KUREVSKY NÁROČNÁ...“ /// Miluju filmaře, co dokážou vyprávět v tempu. Příběh, obrázky ubíhaj… no abych to nepřechválil – vona tady trocha tý hluchoty taky je, ale vydržet se to dá. Sice to svádí k domněnce, že polští mafiáni hlavně píchaj a jsou obklopeni buď hlupačkama nebo sviněma. A vo nich (vo obou typech) to je. A navrch (samozřejmě) maj ty svině. Je to ze současnosti, nevím, jak moc to má k realitě blízko (daleko), ale zajímavost tomu nechybí. Takový to lepší z evropský kinematografie. Fajn ženský role, občas drsný… ale vočekávání bylo větší. Dám 4*, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje stará je úplně blbá. 2.) Naše chůva je kurevsky chytrá. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama