Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V posledních dnech jsem se jaksi intenzivněji setkal s polskou kinematografií a musím říct, že toho v žádném případě nelituji. Stejně jako jiným uživatelům se i mně líbil Ostatni pies o něco víc, ale na druhou stranu je faktem, že jsem se u něj tak nezasmál. Nevím, proč u popisu filmu chybí položka komedie, já jsem tam našel černého humoru Cheb, Cheb. Agnieszka Dygant mě bavila převelice, její chůva byla vedle Anii nejlepší postavou filmu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdyby tady každé slovo začínající na "k" mělo být vypípáno, tak je skoro celý film bez titulků A za druhé nemohu říct, jestli jsem ten film viděla nebo ne, protože tam byly některé momenty, kdy jsem měla oči imrvére zavřené. Zkrátka Poláci když se o to opřou, tak naplno. Pokud se mám vyjádřit ke scénáři, tak jsem měla pocit, že se Patryk s Olafem museli hodně povzbuzovat vodečkou a nebo se u toho rvali jak psi. Některé pasáže jsem neustála a ještě si budu chvíli lámat hlavu, co tím chtěl básník říct? Nevyjímaje závěru. Pitbullové byly Patryku určitě o level lepší. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak si stojí seriálová verze, ale u filmu jsem měl občas pocit, že Vega příliš nepočítá s přemýšlejícím divákem. Na druhou stranu ono je to asi dobře, protože pokud by tu byla snaha vše vysvětlovat, celek by ztratil na tempu, které je pro konečný dojem zásadní. Podobně jako u Pitbullů se opět jedná o adrenalinovou jízdu v níž si mrchy nezadají s parchanty, každá věta je zakončena nějakým tím kurwa a i když je děj poněkud spletitější, působí to celé dost přímočaře. Vše vrcholí závěrem, který v krátkém čase poměrně překvapivým způsobem ukončí několik rozjetých linek. Vega navíc přidá i několik chuťovek, přičemž největší dojem udělá asi pilka. Na konci zůstalo pár lidí naživu, tak doufám, že to rejža nenechá jen tak. 80% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama